Bedste vuggemotor

1
Moonboon slyngevugge med motor

Der findes mange slyngevugger på markedet, men slyngevuggen med motor fra moonboon er den mest populære der findes. Moonboon anbefales både af jordemødre og af samtlige forældre, som har haft fornøjelsen af at benytte den, til at få deres urolige baby til at finde ro. Moonboon har desuden vundet Bedst i test hos flere anmeldere. Slyngevuggen med motor, er rigtig nem at montere. Motoren kan desuden købes separat og bruges til alle typer af slyngevugger,…

Læs mere →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Moonboon slyngevugge med motor 1.345,50 kr. Arvingen.dk
Moonboon vuggemotor 1.695 kr. BabySam
Sleepytroll babyrocker 1.567 kr. ComputerSalg A/S

De fleste babyer kan godt lide at blive vugget, og i starten er det dejligt at stå og se på den lille give sig hen til søvnen, mens han eller hun ligger trygt i dine arme.

Men som din baby bliver tungere, begynder den nødvendige vuggen at slide på ryg og arme, og det er efterhånden mere end frustrerende, ikke at kunne få barnet til at sove uden at rokke det endeløst i enten armene, eller ved vuggende traveture med barnevognen.

Hjælpen er nær

Måske har du allerede hørt om en slyngevugge og de fordele der er ved sådan en.

En slyngevugge er en rigtig god måde at aflaste dig og din ømme krop – og babyer elsker det – Barnet ligger tæt svøbt og i tryghed i det omsluttende stof, og den monotone gyngende bevægelse minder dem om tiden i mors mave.

Men du kan få mere hjælp endnu – Med en motor på vuggen, eller sågar på barnevognen får du helt frie hænder og du lader bare vuggemotoren gøre arbejdet.

Det giver rigtig meget værdi når dit barn sover godt, så du kan lade op og være en mere glad mor eller far når den lille igen er vågen og aktiv. Med hjælp fra en motor og en slyngevugge, falder den lille baby ikke blot nemt i søvn, de gyngende bevægelser lader dem også sove længere ad gangen.

Forestil dig lige at du måske oven i købet kan få en lang nattesøvn?

Vi har fundet de to bedste motorer på markedet, én til slyngevuggen og én motor til barnevognen, og vil gerne dele med dig hvad det er der er så fantastisk ved dem, og hvorfor både slyngevugge, og vuggemotoren er en virkelig god investering.

Moonboon slyngevugge med motor – Den bedste slyngevugge med vuggemotor

Der findes mange slyngevugger på markedet, men slyngevuggen med motor fra moonboon er den mest populære der findes. Moonboon anbefales både af jordemødre og af samtlige forældre, som har haft fornøjelsen af at benytte den, til at få deres urolige baby til at finde ro. Moonboon har desuden vundet Bedst i test hos flere anmeldere.

Slyngevuggen med motor, er rigtig nem at montere. Motoren kan desuden købes separat og bruges til alle typer af slyngevugger, hvilket er virkelig dejligt hvis du allerede har en slyngevugge du er glad for.

Moonboon er et super godt valg når dit barn har brug for at blive vugget i søvn, og i når i som forældre virkelig trænger til at give de trætte arme et hvil.

Når slyngevuggen også er flot

At se en lille baby sove trygt i en blidt gyngende vugge er noget nær det dejligste der findes. Moonboons slyngevugger kan hænges fra en krog i loftet eller i en døråbning og består af en flot tværpind i mørkt valnøddetræ, hvorfra vuggens stof, af naturfarvet økologisk bomuld er svøbt.

I bunden af slyngevuggen er en madras med fyld af 100 % naturlige kapok fibre.

Selve slyngevuggen vejer 1 kg og er egnet til børn fra 4 kg. til 15 kg.

En økologisk slyngevugge og kapok fyld

Vuggens sider er lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld som naturligvis er blødt og lækkert for dit barn at ligge i.

Når stoffet er blevet lidt nusset, kan det let vaskes i hånden ved 40 grader og har bedst af at hænge og lufttørre for at bevare strukturen.

Madrassen med fyld af Kapok egner sig ikke kun godt til små børn, men er også noget af det mest allergivenlige materiale du kan lade dit barn sove i. Børn under 2 år kan ikke selv regulere deres kropstemperatur, og på grund af kapok fibrenes sammensætning har det en fantastisk evne til at ventilere og afstøde fugt og støvmider, som tilsammen er det der gør madrassen meget allergivenlig.

Kapok tåler dårligt vask, men har rigtig godt af at blive luftet udendørs ca. 1 gang om måneden for at eliminere støvmider.

Det kan vi lide:
 • Slyngevuggen er lavet i økologiske og naturlige materialer
 • Madrassen der hører til slyngevuggen, har fyld af allergivenlige kapok fibre
 • Slyngevuggen kan vaskes ved 40 grader

Moonboon vuggemotor

Vuggemotor til slyngevugge fra Moonboon er specialdesignet af det anerkendte ingeniørfirma CB Svendsen, og er både udviklet og gennemtestet i Danmark.

For mange forældre er moonboon vuggemotor blevet en kæmpe aflastning og er uundværlig når barnet ikke vil sove uden at blive rokket i søvn.

Med 2 karabinhager; én i toppen og én i bunden, kan moonboons motor let monteres på alle slyngevugger, og vil ved hjælp af slyngevuggens fjeder, blidt vugge din baby ind i søvnen når motoren tændes. Til denne motor til slyngevugge hører 3 meter hvid ledning som tilsluttes en standard stikkontakt.

Timer og tempo der kan justeres

Vuggemotor til slyngevugge fra moonboon er designet til at hjælpe dig som forælder så godt de overhovedet kan, og de har derfor sørget for funktioner der gør at du kan indstille vuggens bevægelser så de passer til dit barns individuelle behov.

Nogle børn vil rokkes blidt, mens andre har behov for hurtigere og dybe sving for at falde i søvn- ved at dreje på en knap på motoren kan du indstille hastigheden på vuggens bevægelser.

Ved hjælp af den integrerede timer kan du bestemme hvor længe du vil vugge slyngevuggen. Måske foretrækker du at dit barn kun skal vugges indtil han eller hun sover, og at bevægelsen derefter stopper, eller du kan vælge at vuggen fortsætter med at gynge dit barn i helt op til tre timer ad gangen.

Lydløs motor så baby sover trygt

Utrolig nok er vuggemotoren fra moonboon stort set lydløs. De fleste elektroniske apparater afgiver en eller anden form for summende lyd når den kører, men lyden fra denne vuggemotor til slyngevugge fra moonboon er så godt som ikke eksisterende, og vil helt sikkert ikke genere resten af familien.

En sikker vuggemotor

Den CE mærkede motor fra Moonboon er din garanti for at krav til sikkerhed og sundhed er overholdt. Som en vigtig sikkerhedsforanstaltning findes der ikke åbninger i ophænget på vuggemotoren fra Moonboon som der gør i andre motorer.

Fjederen er vigtig

Moonboons motor passer til alle slyngevugger, men ikke til alle slags fjeder.

Hvis du bruger vuggemotoren på andre modeller, så anbefales det at bruge fjederen fra Moonboon, som er specialdesignet til at fæstne ophæng og slyngevugge, og da de kun på denne måde kan stå inde for sikkerheden.

Derudover må motoren ikke bruges med slyngevuggens ophæng til dørkarmen.

Det kan vi lide:
 • Vuggemotoren er dansk udviklet og produceret
 • Moonboon vuggemotoren kan bruges til alle slyngevugger
 • Det er nemt at montere vuggemotoren ved hjælp af de 2 karabinhager
 • Denne motor til slyngevugge har indbygget timer så du selv kan bestemme hvor længe den lille skal rokkes.
 • Du kan indstille hastigheden og tilpasses den efter individuelle behov

Sleepytroll babyrocker – Den bedste vuggemotor til barnevognen

De fleste børn i Danmark, og resten af Skandinavien tager ofte deres middagslur i barnevognen udenfor. Hvis dit barn samtidig har brug for at blive vugget i søvn, kan kombinationen være ekstra udmattende for jer som forældre.

Sleepytroll babyrocker er udviklet i Norge og er en af de mest populære vuggemotorer på markedet. Den er netop designet til at sætte fast på barnevognen så den automatisk vugger dit barn og giver dine trætte arme et velfortjent hvil.

Den indbyggede sensor registrerer alle lyde og bevægelser fra dit barn og vugger automatisk til den lille igen er rolig.

Motoren klarer opgaven

Det er essentielt for dig at få hvilet, mens dit barn også gør.

Hvad enten dit barn sover i soveværelset eller i barnevognen er det virkelig trættende og frustrerende konstant at skulle rokke sit barn i søvn. Babyrocker er en af de allermest populære vuggemotor, der med sine gyngende bevægelser både virker beroligende, og er med til at sikre dit barns søvn, som er så vigtig for udviklingen.

Smart sensor

En helt fantastisk detalje, som mange forældre vil klappe i hænderne over, er de indbyggede sensorer i sleepytrolls babyrocker.

Sensorerne registrerer ved hjælp af mikrofon og bevægelse, med det samme når din baby bevæger sig, eller siger en lyd. Barnevognen vil begynde at vugge, uden at i som forældre måske overhovedet bemærker noget. Den lille bebs vil blive lullet trygt tilbage i søvnen, og få en dejlig lang lur.

Vuggemotoren vil fortsætte med at vugge, indtil barnet falder i søvn igen, og vil så fortsætte i endnu 3 min. Når motoren er stoppet med at vugge vil den automatisk overvåge på ny, med mindre du manuelt slår sensoren fra. Når du slår sensoren fra, kan du manuelt starte de rolige bevægelser fra motoren, som så vil fortsætte i 40 min.

Muligheder for finjustering

Sensorernes følsomhed kan ovenikøbet finjusteres så de passer præcis til dit barns behov. Nogle børn skal vugges meget blidt for ikke at vågne mere op, mens andre vågner grædende fra den dybe søvn og har brug for en noget mere håndfast rokken for at blive hjulpet tilbage til at sove.

Vægten på barnevognen har naturligvis også betydning for hastigheden på bevægelserne, hvorfor også dette kan justeres. Bevægelserne fra motoren kan, med andre ord, indstilles præcis som du – eller baby ønsker.

Godt genopladeligt batteri

Det giver sig selv at du ikke skal rode med strømforsyninger og lange ledninger med et elektronisk apparat der er designet til at bruge på barnevognen.

Babyrocker motoren har naturligvis indbygget og genopladeligt batteri og kommer med oplader.

Batteriet har ekstra lang levetid så du ikke behøver at bekymre dig om at konstant lade det op. Når du ikke bruger vuggemotoren, sættes den til opladning og vil have et fuldt opladt batteri efter kun 2 timer. Ifølge producenten kan du herefter bruge motoren op til 10 timer, men flere brugere oplever en lidt kortere levetid for batteriet.

Passer til alle barnevogne

Sleepytroll vuggemotoren bruges nemt på alle typer af barnevogne på markedet, og monteres let uden brug af hverken beslag eller værktøj. Ved hjælp af en solid gummistrop sættes vuggemotoren fast på barnevognen og lader en urolig baby falde i en dyb og god søvn på ingen tid.

En robust motor til udendørs brug

Sleepytroll er af skandinavisk oprindelse og er testet under ekstreme vejrforhold. Det er en robust motor der kan holde til lidt af hvert. IP-rating på IPX2 betyder at motoren som sådan ikke er vandtæt, men sagtens kan bruges i almindelig regn og korte byger uden den tager skade. Motoren er desuden testet til at fungere i temperaturer helt ned til -10 grader og op til 35 grader. 

Det kan vi lide:
 • Smarte sensorer sørger for at vugge baby automatisk.
 • Sensor sensitiviteten kan justeres så vuggemotoren passer til de individuelle behov
 • Bevægelsen fra vuggemotoren kan justeres så den passer til vægten på barnevognen og det specifikke barns behov
 • Genopladeligt batteri med lang levetid. Ingen bøvl med ledninger.
 • Vuggemotoren passer til alle barnevogne og dur i al slags vejr.

Hvad skal jeg vide før jeg køber en vuggemotor?

Som med alt andet er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser inden du køber en vuggemotor til slyngevugge eller barnevogn.

Sørg for at motor til slyngevugge passer sammen

Hvis du allerede har en slyngevugge, og blot skal have en motor dertil, er det vigtigt at motoren passer til slyngevuggen. De fleste slyngevugger kan bruges på de fleste motorer men der er undtagelser.

Barnevogns vuggemotorer kan ligeledes normalt kombineres med de fleste typer barnevogne, selvom det ikke er alle.

Kig efter vægten

De gængse slyngevugger passer til børn mellem 4 og 15 kg og er altså brugbar næsten fra fødslen og indtil 2-årsalderen. Hver dog opmærksom på at det kan blive farligt at lægge barnet i en slyngevugge når det selv kan vende sig rundt i søvne, hvis du ikke er i samme lokale til at holde øje.

Er en slyngevugge med motor en god ide?

Der findes intet mere fantastisk i livet end at blive forælder. Det er magisk at holde sit lille barn i armene for første gang, og man kan bruge timer på bare at kigge på det lille vidunder.

Men der er stor forskel på hvordan det lille barn klarer det med at sove – specielt det første leveår.

Nogle babyer har let ved at give sig hen til søvnen, mens det for andre er rigtig svært at finde ro og tryghed uden for moderens mave.

Da en slyngevugge simulerer de gyngende bevægelser som babyen blev så vant til inde i mors mave, er det rigtig trygt og dejligt for enhver baby at give sig hen hertil.

For de babyer der ellers har let ved at falde i søvn, vil vuggens omgivelser og motorens bevægelser, tilsammen optimere dit barns søvn så det sover bedre og længere.

Køb den allerede nu

Selvom din baby endnu ikke er kommet til verden, er det ikke for tidligt at anskaffe dig en slyngevugge til den lille guldklump.

Du har sikkert hørt skrækhistorier om forældre der har vandret i endeløse cirkler på stuegulvet, mens de har rokket babyen til armene nær faldt af, med mørke rander og lange dage til følge – og først måske dér givet efter og anskaffet sig hjælp. Der er ingen grund til at komme helt derud.

Selvom det måske viser sig at dit lille barn er en af de sjældne -good sleepers –  så vil der utvivlsomt være dage hvor dit barn bare ikke kan give sig hen og er pylret, og så er en slyngevugge med motor en rigtig god hjælp og også en tryghed for dig at have ved hånden.

Vælg en med timer

En motor med timer er virkelig praktisk når du lægger den lille til lur. Du kan ofte indstille timer intervallet fra få minutter og op til flere timer. Det kan være rigtig praktisk hvis du ikke ønsker at dit barn skal vugges gennem hele sin lur, men blot bruge den til at finde ro.

Generel sikkerhed ved brug af vuggemotoren

Du vil sikkert gerne vide om det nu også er helt sikkert at bruge vuggemotoren til dit barn. De vuggemotorer vi har gennemgået, er alle godkendt og lever op til CE mærkets krav om sikkerhed.Der florerer nogle historier om metalsplinter fra fjedrenes metalringe, som kan opstå med metal mod metal. Ingen af de oplyste tilfælde er sket ved brug fra Moonboon vuggemotoren, som er gennemtestet.

Mange vuggemotorer stopper automatisk med at vugge hvis vægtfordelingen i slyngevuggen eller barnevognen ændres – Altså hvis du tager barnet op, eller du løfter i vuggen.

HUSK først og fremmest at slyngevuggen ikke er en gynge, men kun skal bruges til blid vuggen.

Det er ikke længere sikkert at lade dit barn sove uden opsyn når det først har lært at rulle rundt på maven, og selv kan sætte sig op.

Sørg for altid kun at bruge de originale dele til ophæng og i øvrigt altid hold dig til manualen til brug generelt.

Vuggemotor FAQ

Hvilken motor til slyngevugge er den bedste?

Vuggemotor til slyngevugge fra Moonboon er den bedste på markedet. Den er anbefalet af jordemødre og af forældre der har testet vuggemotoren. Moonboon vuggemotor har vundet flere Bedst i Test.

Hvor længe må baby ligge i en slyngevugge med motor?

Du kan bruge en slyngevugge med motor indtil barnet vejer 15 kg. Hvor længe dit barn må ligge i en slyngevugge med motor ad gangen findes der endnu ingen anbefalinger for.