Trækdyr – Det bedste trækdyr 2022

1
Kids Concept Mammut Trækdyr

Kids Concept Mammut Trækdyr er det bedste i test. Trækdyret er en rigtig fin mammut lavet i plys som trækkes på fire hjul i træ. Mammutten er ideel til børneværelset. Derfor skal du vælge Kids Concept Mammut Trækdyr Her får du trækdyret som er kåret bedst i test. Mammutten fra Kids Concept er helt sikkert et hit hos børn og populær hos voksne som gave til barnet. Den søde mammut er lavet i dejlig blød…

Læs mere →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Kids Concept Mammut Trækdyr 215,20 kr. OnlineKids.dk
Goki Horse Alvah Pull Along Animal 199 kr. Blå Elefant DK
Sebra Hæklet Træklegetøj Elefanten Fanto, Blå 314 kr. Jollyroom.dk
Done By Deer Raffi Trækdyr 194,50 kr. Salling
Little Dutch Pull Along Animal Tiger 119 kr. by happy me

Med et godt trækdyr har dit barn altid en at tage med på tur, når der skal leges og udforskes nye ting. Mange børn bliver rigtig glade for et trækdyr og trækdyret er godt for barnets motorik. Et trækdyr inspirerer barnet til at kravle og gå og bliver ofte en vellidt følgesvend på turen.

Vi ved som forældre at der er mange overvejelser du skal gøre dig når du vælger et trækdyr til dit barn. Der er mange forskellige dyr og materialer at vælge mellem, og det kan let gå hen og blive uoverskueligt.

I vores købsguide kan du læse mere om, hvilke overvejelser du skal gøre dig, når du vælger et trækdyr til børn. Vi har udvalgt 5 af de bedste modeller på markedet og vurderer ud fra kvalitet, funktion og design.

Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik, kan du gå videre til vores sammenligningstabel.

Kids Concept Mammut Trækdyr – bedst i test

Kids Concept Mammut Trækdyr

Kids Concept Mammut Trækdyr er det bedste i test. Trækdyret er en rigtig fin mammut lavet i plys som trækkes på fire hjul i træ. Mammutten er ideel til børneværelset.

Derfor skal du vælge Kids Concept Mammut Trækdyr

Her får du trækdyret som er kåret bedst i test. Mammutten fra Kids Concept er helt sikkert et hit hos børn og populær hos voksne som gave til barnet. Den søde mammut er lavet i dejlig blød plys og fremstår helt livagtig. Det er ikke uden grund, at dette trækdyr er blevet en favorit.

Trækdyr er legetøj som har været brugt i mange generationer. Et trækdyr inspirerer barnet til at kravle og til senere at gå. Det giver helt naturligt motion og bliver ofte en trofast følgesvend for barnet gennem flere år.

Et trækdyr er et forholdsvist simpel stykke legetøj som skaber meget glæde hos det lille barn. Da de fleste børn elsker dyr og ting der kan køre, er kombinationen hos trækdyret en perfekt opfindelse.

Med Kids Concept Mammut Trækdyr får dit barn et godt stykke legetøj som kan være med til at styrke motorikken og som senere kan bruges som pynt på børneværelset. De neutrale farver og naturlige materialer, gør trækdyret til en flot del af indretningen.  

Det kan vi lide:
 • Flot og livagtigt design
 • Gode materialer
 • Funktionel
 • Inspirerer barnet til at bevæge sig
 • Træner barnets motoriske færdigheder
Det skal du være opmærksom på:
 • Ikke egnet til børn under 2 år

Goki Horse Alvah Pull Along Animal – bedste billige

Goki Horse Alvah Pull Along Animal

Med Goki Horse Alvah Pull Along Animal får du det bedste trækdyr til prisen. Den søde hest “Alvah” er egnet til de helt små fra 1 år og opefter.

Derfor skal du vælge Goki Horse Alvah Pull Along Animal

Vælger du Goki Horse Alvah Pull Along Animal vil dit barn få god inspiration til at tage de første skridt. Når barnet kravler er det sjovt at have noget man kan skubbe og følge efter. Med et interessant trækdyr vil barnet først skubbe det rundt i huset for selv at følge efter. Det kan skabe timevis af underholdning for den lille at undersøge hvordan legetøjet fungerer og samtidig gå på opdagelse.

Senere når barnet begynder at gå er det stadig sjovt at skubbe med ting som kan køre, men det bliver også interessant at trække tingene efter sig. Motorikken bliver udviklet under leg når barnet afprøver forskellige færdigheder. Ofte bliver trækdyret en af barnets foretrukne favoritter det kommer med på gåtur rundt i hele huset.

Trækhesten Alvah er velegnet fra en tidlig alder på grund af størrelsen og den mindre vægt. Den er let for den lille at trække rundt og tage med på farten.

Det kan vi lide:
 • Motiverer bevægelse
 • Inspirerer til motion
 • Kan bruges fra 1 år
Det skal du være opmærksom på:
 • Hårdt materiale (træ)

Sebra Hæklet Træklegetøj Elefanten Fanto, Blå – bedste premium

Sebra Hæklet Træklegetøj Elefanten Fanto, Blå

Med Sebra Hæklet træklegetøj Elefanten Fanto får du den sødeste håndhæklede blå elefant fra mærket Sebra. Elefanten Fanto er hæklet i økologisk bomuld og har bund og hjul i træ.

Derfor skal du vælge Sebra Hæklet Træklegetøj Elefanten Fanto, Blå

Her får du det bedste premium trækdyr til børn fra det danske mærke Sebra. Sebra er kendt for deres kvalitetsprodukter til baby og småbørn. Det er dansk design og selve Elefanten Fanto, er inspireret af den danske klassiker fra børnefilmene om Lille Per.

Den håndhæklede elefant er populær blandt mange børn, og bliver fra en tidlig alder en følgesvend gennem de første år i livet. Senere er Elefanten Fanto rigtig sød som dekoration på børneværelset. Fanto er en god gaveidé til dit barn og gives ofte af familiemedlemmer som husker Lille Pers elefant.

Blandt de mange forskellige trækdyr til børn, er børnenes foretrukne en elefant. Dyret er sympatisk og fascinerende og god inspiration til at tage de første skridt. Et trækdyr gør det sjovere at kravle og gå. Det giver dit barn  en masse muligheder for gåtur og motion.

Den søde elefant, Fanto indbyder til sjov og leg. Det er et stykke legetøj, som hurtigt bliver barnets favorit, der trækkes med rundt i hele huset og på tur. Der er silikonering på træhjulene, så du behøver ikke at bekymre dig om gulvet i huset. Der er mulighed for at fjerne gummiringen, når barnet vil have sin elefant ud på gåtur.

Det kan vi lide:
 • Fremstillet af materialer i høj kvalitet
 • Elefant i økologisk bomuld
 • Bund og hjul i træ
 • Flot design
 • Fri for skadelig kemi
 • Silikoneringe på hjul beskytter gulvet
Det skal du være opmærksom på:
 • Svær at rengøre

Done By Deer Raffi Trækdyr – bedste funktion

Done By Deer Raffi Trækdyr

Done By Deer Raffi Trækdyr er en af vennerne fra det danske mærke, Done By Deer. Giraffen, Raffi er super sød, blød og krammevenlig. Den er lavet af 100% bomuld.

Derfor skal du vælge Done By Deer Raffi Trækdyr

Med Done By Deer Raffi Trækdyr kan dit barn tage sin søde ven med på tur. Giraffen Raffi er lavet af bomuld med fyld af polyester. Den står på en træplade med fine lilla hjul og har orange snor til at trække pladen med.

Raffi adskiller sig fra de andre forskellige trækdyr. Den har magneter i benene, og kan derfor også bruges som puttedyr. Funktionen gør den ekstra sjov og giver dit barn et stykke legetøj med flere muligheder end de fleste andre trækdyr.

Done By Deer er dansk design i høj kvalitet. Mærket er kendt for at lave kvalitetslegetøj og tilbehør til babyer og småbørn. Hvis du vælger giraffen Raffi fra Done By Deer, kan du være sikker på at få et stykke legetøj som er lavet af de bedste materialer i et flot og funktionelt design.

Raffi har en fin pudderfarve og en dejlig blød pels i plys. Med sine store øjne og lange hals, er den lige til at kramme og tage med på et væld af gåture og små eventyr. Raffi passer også fint som pynt på pigeværelset.

Det kan vi lide:
 • God kvalitet
 • Sødt design
 • Blød og krammevenlig
 • Magneter i ben / kan tages af “træk”pladen
Det skal du være opmærksom på:
 • Magneter
 • Sarte farver (svære at holde rene)

Little Dutch Pull Along Animal Tiger – bedste klassiker

Little Dutch Pull Along Animal Tiger

Med Little Dutch Pull Along Animal Tiger får du et klassisk trækdyr i form af en lille sød tiger. Tigeren har en flot gul farve og grå striber på ryggen.

Derfor skal du vælge Little Dutch Pull Along Animal Tiger

Her får du en ægte klassiker fra Little Dutch. Den søde tiger motiverer barnet til at kravle og gå. Et træklegetøj er godt til at træne motorikken for det lille barn og lære det at koordinere sine bevægelser.

Med sine flotte farver og sjove design vil den lille tiger give inspiration til timevis af leg og gåture. Træklegetøjet giver god motion på en sjov måde, og har været en klassiker blandt legetøj gennem mange generationer.

Little Dutch Pull Along Animal Tiger er lavet på samme måde, som træklegetøj har været gennem mange år, nemlig i ren træ. Det gør træklegetøjet solidt og holdbart, samtidig med at det er let at tørre rent med en fugtig klud.

Tigeren har hjul og en snor foran, så barnet kan trække den afsted. Tigerens hale har et svaj hen over ryggen og kan bruges som håndtag. Den lille gule tiger har et nysgerrigt udtryk og er klar til at tage med på oplevelse. En god inspiration til barnets første skridt.

Det kan vi lide:
 • Solid kvalitet
 • Flotte farver
 • Inspirerer til motion
 • God træning af motorikken
Det skal du være opmærksom på:
 • Hårdt materiale (træ)

Sådan vælger du det bedste trækdyr

Du vælger det bedste trækdyr ved at overveje hvilke materialer du foretrækker og hvilke forventninger du har til trækdyret. Tænk over om dit barn har en favorit blandt dyrene, så trækdyret eventuelt skal være et af dit barns favoritter.

Derfor skal du vælge et trækdyr

Trækdyr har eksisteret gennem mange generationer fordi de er super sjove for de mindste. Træklegetøj motiverer børnene til at kravle og til at gå. Det holder dem aktive og giver motion på en sjov måde.

De fleste småbørn elsker dyr og legetøj som kan bevæge sig. Trækdyr er den perfekte kombination, og så har børnene endda mulighed for at vælge, hvilket slags dyr de foretrækker.

Babyer og småbørn imiterer voksne, for den måde at lære nye ting i livet. De ser voksne gå tur med hund i snor og synes det er interessant.

Med et trækdyr har de mulighed for at gå tur med deres egen favorit, også hjemme i stuen. Vælger du et trækdyr til dit barn, er der lagt op til timevis af leg og motion, og dit barn vil værdsætte sin nye følgesvend.

Motivation til de første skridt

Trækdyret kan være med til at motivere og inspirere det lille barn til bevægelse. Barnet vil ofte starte med at skubbe dyret og selv kravle efter.

Når barnet begynder at gå selv, kan det have fornøjelsen af, at trække dyret med sig. Det træner både balancen og evnen til at koordinere bevægelser.

Med et trækdyr får barnet altså mulighed for at udvikle og træne sine motoriske færdigheder på en sjov gennem leg.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

De klassiske trækdyr er fremstillet af træ. Materialet træ er praktisk, fordi det er holdbart, et naturligt materiale og let at rengøre med en fugtig klud. Ulempen ved træ, er at det er et hårdt materiale, som barnet slår sig på, når det falder.

Tekstiler er derimod bløde materialer, som er en fordel når barnet kravler, går og falder. Ulempen ved tekstiler er, at de lettere bliver ødelagte og er svære at rengøre.

FAQ

Hvilket trækdyr er bedst i test?

Det bedste trækdyr i test er Kids Concept Mammut Trækdyr. Mammutten fra Kids Concept er lavet i et rigtig flot og livagtigt design. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet og har en dejlig blød og lang pels i plys. Mammutten er flot til børneværelset.

Er trækdyr sikre for baby og småbørn?

Materialerne og formerne på trækdyr som findes på markedet er generelt sikre. Det er vigtigt at vælge godkendte materialer og sikre dig, at trækdyret ikke har hjørnet eller skarpe kanter, smådele osv., som barnet kan komme til skade med/på.