Test the post translation with url 22255667999

Af oleg BAdge
oleg
Bugaboo Fox 2 (Duo)
TESTVINDER

Bugaboo Fox 2 (Duo)

Bugaboo Fox 2 Duo er en skøn og kompakt kombivogn, og vinder af mange test. Her får du barne- og klapvogn i ét, og du skifter nemt mellem de to. Det lette stel har god…

Bugaboo Fox 2 (Duo) 1
Bedste barnevogn

Bugaboo Fox 2 (Duo)

Odder North barnevogn 3
Bedste klassiske barnevogn

Odder North barnevogn

Bugaboo Donkey 3 Duo 4
Bedste søskendevogn

Bugaboo Donkey 3 Duo

Odder Vida barnevogn 5
Bedste premium barnevogn med drejelige hjul

Odder Vida barnevogn

Emmaljunga NXT90 B S Select 8
Bedste solide barnevogn, der ikke går på kompromis

Emmaljunga NXT90 B S Select

Babynor by Sleepbag Ydun 9
God kvalitet til prisen

Babynor by Sleepbag Ydun

Trille Hippa Light 10
Bedste barnevogn til det danske vejr

Trille Hippa Light

Trille Dream Light barnevogn 11
Robust vogn til det danske vejr

Trille Dream Light barnevogn

silver-cross-heritage-kensington-pram-black-p30207-51039_zoom 12
Eksklusive vintage barnevogn

Silver Cross Kensington

Basson Baby Nordic Lite 13
Bedste basis barnevogn

Basson Baby Nordic Lite

Scandia Wonder XL barnevogn 14
Kvalitet på budget barnevogn

Scandia Wonder XL barnevogn

Trille Royal 15
En robust barnevogn i certificerede materialer

Trille Royal

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

For mange forældre er en barnevogn noget af det første de overvejer at købe, når der kommer en lille ny i familien.

En ny barnevogn er spændende, og man vil gerne have den bedste barnevogn helt fra start, fordi man glæder sig til at komme ud og gå tur med sit lille vidunder.

Men hurtigt opstår der spørgsmål; Hvor lang skal den være? Skal det være en kombivogn, eller en klassisk model? Og hvor meget opbevaringsplads er nødvendigt?

I de skandinaviske lande ynder vi også at lade vores små sove middagslur udenfor næsten året rundt, så det rejser også nogle spørgsmål.

Vi bruger i det hele taget vores barnevogne rigtig meget, og du skal derfor have dig en barnevogn, der lever op til de behov i har som familie. Den rigtige barnevogn er en som både du og din lille baby kan have glæde af i lang tid.

En barnevogn er ubetinget en stor investering og er derfor også en beslutning som kan være svær at tage.

Vi har gennemgået en lang række barnevogn test og anmeldelser af de bedste barnevogne på markedet, samt forsøgt at besvare de spørgsmål der kan rejse sig når man skal investere i en barnevogn.

Når du har læst denne artikel skulle det gerne være langt mere overskueligt for dig at finde den bedste barnevogn til netop dig.

Bugaboo Fox 2 (Duo)

Bedste barnevogn

Bugaboo Fox 2 (Duo)
Fordele
 • pros-icon.svg En kompakt kombiløsning med både barne- og klapvognsdel, der er nem at skifte mellem
 • pros-icon.svg Vendbart sæde og justerbart håndtag med god højde
 • pros-icon.svg Produceret i miljøvenlige genbrugsmaterialer

Detaljeret gennemgang

Bugaboo Fox 2 Duo er en skøn og kompakt kombivogn, og vinder af mange test.

Her får du barne- og klapvogn i ét, og du skifter nemt mellem de to. Det lette stel har god affjedring, vendbart og højt sæde, og en dejlig stor opbevaringskurv, der er godkendt til 10 kg.

Et justerbart håndtag betyder, at højden kan tilpasses, så det er behageligt for begge forældre at gå med barnevognen, og du kan klappe den sammen og have den med i bilens bagagerum.

Der er ingen tvivl om, at vi mener, at dette er den bedste barnevogn.

Liggedelen er også en babylift

Når du hurtigt skal have din lille sovende baby ud af sin Bugaboo barnevogn, er den bærbare liggedel super smart. Liggedelen klikkes af, og håndtaget kan bære op til 9 kg.

Selve kalechen kan udvides så du kan give dit barn præcis den skygge og ro der er behov for. Det er den samme kaleche til både liggedel og klapvognsdel. Der følger en madras inklusiv ventilations topmadras med i købet, så du er sikker på, at baby ligger godt

En dejlig høj klapvogn

Selve sædet er placeret højere end det normalt er tilfældet i klapvogne, og det er faktisk rigtig smart. Hele 59 centimeter betyder, at dit barn kommer op i højden, hvor han eller hun kan være bedre med i løjerne, og den næsten fungerer som en højstol. Sædet kan vendes helt rundt, og har 3 positioner, så det er komfortabelt for den lille uanset om han eller hun sidder eller ligger ned.

5-punktsselen kan justeres i højden, så den følger med som dit barn vokser.

Let og kompakt og der er tænkt på miljøet

Når Bugaboo Fox2 Duo skal med i bilen kan du tage liggedel og klapvognsdel af og klappe stellet sammen. Herefter kan den passe ind i selv meget små bagagerum.

Alle tekstilerne er fremstillet af 100 % genbrugsmaterialer, for at skåne miljøet for ny produktion. Hvis du vælger en vogn i melangearver er det dog kun 50 % genbrugsmaterialer.

Thule Urban Glide 2

Bedste løbevogn til de aktive familier

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for både barnevogn, klapvogn og løbe vogn ét
 • pros-icon.svg der er god affjedring i hele vognen der giver en sublim køreoplevelse
 • pros-icon.svg En meget kompakt model og du kan klappe barnevognen sammen med én hånd

Detaljeret gennemgang

Thule Urban Glide 2 er en løbevogn der med tilkøb af liggedel kan laves om til en lille barnevogn. På denne måde har du både løbevogn, klapvogn og barnevogn i et.

Som Løbevogn/Klapvogn får du en ergonomisk udformet sæde til dit barn og samme ergonomiske komfort til dig, der styrer vognen.

Thule har affjedring i hele vognen, den er meget justerbar, og så kan den klappes sammen med én hånd. I flere barnevogn test er Urban Glide 2 højt på listen som den bedste løbevogn.

Kan bruges helt fra start

Liggedelen til Thule Urban monteres af og på med et enkelt klik, og er perfekt når du vil bruge vognen fra dit barn er nyfødt. Når den lille er blevet stor nok til at sidde selv kan du gå over til at bruge det almindelige sæde. Det kan justeres i 3 positioner, og komme ned i helt flad stilling, så dit barn stadig har mulighed for at tage en lille lur mens i er på tur.

En skøn vogn at både gå og løbe med

Som en sporty barnevogn, der er designet til al slags terræn, og specielt til en tur på skovstier, er Thule urban skabt med optimal ergonomi for øje for både dit barn og dig.

Først og fremmest kan hjulene låses op når i går på almindelig vej hvor det bare er lige ud, og låses igen når i er på ujævnt terræn.

Affjedring i hele vognens skåner jer begge for mange bump på vejen, og så er den virkelig let at styre. Du skal ikke bruge kræfter på at holde balancen, men kan koncentrere dig om at løbe. Fodbremsen virker ved kun et let tryk og en håndledsstrop sikrer, at vognen ikke stikker af fra dig.

Odder North barnevogn

Bedste klassiske barnevogn

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg En robust vogn med mange gode detaljer
 • pros-icon.svg Der er mulighed for syn og reparation af Odder barnevogne i de fleste Babysam butikker
 • pros-icon.svg Miljøvenlige genbrugsmaterialer, der er lette at vedligeholde

Detaljeret gennemgang

Odder er et af de mest kendte barnevognsmærker i Danmark og har i mange år produceret kvalitets barnevogne i et enkelt, stilrent, nordisk design.

Odder North barnevogn er testvinder hos Forbrugerrådet Tænk, og så er den produceret i miljøvenlige genbrugsmaterialer.

Du får her et langt liggemål, gode detaljer, kvalitet hele vejen igennem, samt et stel der er let og klappes sammen til det er helt fladt og passer ind i alle bagagerum.

Babysam er eneforhandler af Odder barnevogne og servicerer kvit og frit ved 12 og 24 måneders eftersyn.

Gode detaljer og ekstraudstyr

Der er integreret ryglæn gemt under madrassen, som har tre indstillinger og betyder, at du ikke behøver at investere i en barnevognspude, når dit barn begynder at ville op og sidde. Den patenterede lynlås i forlæderet kan åbnes fra fodenden, så du har mere praktisk adgang til dit barn.

Du får på denne Odder barnevogn også et solsejl med til de varme dage, og der er ventilationshuller i bunden samt ekstra ventilation i kalechen. Kalechen indeholder desuden en lille opbevaringslomme, ligesom der er lynlås på siden samt en stor opbevaringskurv under vognen.

Farligt lys, men gode reflekser

Det integrerede LED lys i kalechen har forskellige indstillinger, og er egentlig rigtig smart, når mørket er faldet på og det er svært at finde hoved og hale, og sutter.

Men desværre er lygten placeret, så det er muligt for det lidt større barn at få fat i den.

Der er placeret masser af gode reflekser på barnevognen, så du aldrig skal være bekymret for ikke at bliver set i vintermørket.

Miljøvenlige materialer der kan vaskes

Alle tekstilerne der er brugt på Odder North barnevognen er genbrugsmaterialer. Det består af  genbrugspolyester, og af fibre der er udvundet fra plastik flasker og andet plast affald der er skyllet op langs kysterne og indsamlet på stranden og i naturen. Du kan trille rundt med din lille ny med rigtig god samvittighed velvidende at du har været med til at mindske produktionen af nye tekstiler som forurener helt ekstremt.

Inderforet kan tages af og vaskes i maskinen ved 40 grader

Bugaboo Donkey 3 Duo

Bedste søskendevogn

Bugaboo Donkey 3 Duo
Fordele
 • pros-icon.svg Den perfekte søskendevogn som også kan bruges som monovogn uden noget besvær
 • pros-icon.svg Vendbart sæde
 • pros-icon.svg Let manøvrering
 • pros-icon.svg Ekstra meget plads til opbevaring
 • pros-icon.svg Liggedelen er også en lift
 • pros-icon.svg Let og kompakt og kan klappes sammen til at fylde minimalt

Detaljeret gennemgang

Bugaboo Donkey 3 Duo er en smal søskendevogn, som er perfekt når familien udvides, og der skal være plads til 2 børn. Mange barnevogn test af søskendevogne har altid en Donkey 3 på listen, fordi det ER en god barnevogn.

Du får her en vogn, hvor den lille nyfødte kan ligge ved siden af det større barn, i én og samme vogn. Liggedelen kan bruges som en babylift, og junior sædet kan vendes helt rundt.

Når du kun skal afsted med ét barn ad gangen kan stellet klappes ind og blive til en mono vogn. Der er god plads til opbevaring og enhånds folde systemet gør det nemt at klappe hele vognen sammen og tage den med på tur.

Tvillinge barnevogn, søskendevogn, mono vogn

Bugaboo Donkey kan udvides og klappes ind, så den kan bruges til både et, to og 3 børn på én gang. Duo er som en side by side vogn hvor liggedelen er placeret ved siden af klapvognssædet som kan vendes både fremad og bagud, og har justerbart ryglæn. Desuden kan du tilkøbe endnu en klapvognsdel, så du har en tvillingevogn.

Et ståbræt til barnevogn kan monteres, så det er muligt at køre med et tredje barn. Selve barnevognsdelen kommer med en madras og fungerer også som lift hvor håndtaget er indbygget i kalechen og kan bære op til 9 kg. På denne måde er det ikke nødvendigt at købe en ekstra lift til den lille.

Kurven under vognen kan bære op til 10 kg, og når du bruger den som mono vogn er der plads til en sidekurv der også kan rumme 10 kg. Der er altså plads til både bleer, skiftetøj og indkøb, og med sidekurven kan du have alt det praktiske lige ved hånden.

Skøn køreoplevelse

Selv når du kører med 2 børn, og vognen læsset med indkøb er Buggaboo Donkey 3 Duo ekstra nem at styre, selv med én hånd. Den er kun 74 cm bred og kan altså komme igennem en standard døråbning.

Vognen drejer om sig selv på et en meget lille akse og har et stabilt tyngdepunkt, så du snildt kan manøvrere rundt i byens gader og op og ned af fortov. De store gummihjul gør vognen ekstra let at styre.

Odder Vida barnevogn

Bedste premium barnevogn med drejelige hjul

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Letvægtsstel der giver en god køreoplevelse og gør det nemt at pakke barnevognen sammen
 • pros-icon.svg Skøn inddelt opbevaring der lader dig organisere din oppakning
 • pros-icon.svg Service fra Babysam, giver tryghed i købet af barnevogn
 • pros-icon.svg Miljøvenlige tekstiler i genbrugsmaterialer

Detaljeret gennemgang

Odder Vida barnevogn er den nyeste barnevogn fra Odder, med en del små forbedringer.

Hjulene er 360 grader drejelige, der er fiberfyld i siderne, der giver ekstra isolation om vinteren, stærke og kemifri materialer samt en ekstra smart kurv til opbevaring under vognen. Odder Vida vejer desuden kun 10 kg og så får du service på din Odder vogn.

Miljøvenlig kvalitet der kan vaskes og god opbevaring

Odder Vida barnevognen er produceret i miljøvenlige materialer fri for skadelig kemi, så dit barns sundhed ikke bliver udfordret unødigt. En stærk lynlås med patenteret forlæder betyder, at den ikke går i stykker lige gyldig, hvor ofte du åbner og lukker den.

Kalechen har god ventilation og solsejl, og desuden også en lomme til opbevaring. Der er også opbevaring i siderne, og så er kurven under vognen inddelt i to rum så du kan holde indkøb og pusletasken separat.

Letvægter der er nem at have med bag i bilen

Aluminiumsstel er blevet opdateret fra sin forgænger Odder North, og er nu 2 kg lettere. Det betyder, at den er lettere at køre og lettere at bakse rundt med, når du skal have den op ad trapperne, ind i cykelskuret eller med bag i bilen. Stellet er robust og har et godt balancepunkt, så den er nem at manøvrere. Den fylder ikke meget når den er foldet, og med de punkterfri hjul, der kan klikkes af, fylder endnu mindre og kan være i selv de mindste bagagerum.

Cybex Balios S Lux

Bedste billige barnevogn

Fordele
 • pros-icon.svg Cybex Balios er et helt system til dig der bor med barn i storbyen
 • pros-icon.svg Cybex Balios er en billig og smart løsning

Detaljeret gennemgang

Cybex er ikke en egentlig barnevogn, men derimod en rigtig smart klapvogn, hvor du kan tilkøbe en liggedel, en autostol til baby eller en såkaldt cocoon, og er designet til jer, der bor i byen og let skal kunne komme rundt.

Som den kommer her, kan klapvognen justeres, så den kommer ned i helt udstrakt position, så det store barn sagtens kan tage en lur mens I er på farten.

Det er altså en meget fleksibel løsning, som ikke vælter budgettet.

Et helt system

Cybex balios S Lux er en del af et 4-i-1 system designet til livet i storbyen. Når du tilkøber liggedelen eller en cocoon, kan du bruge din Cybex helt fra dit barn er nyfødt.

Når I skal ud af byen klappes Cybex barnevogn helt fladt sammen, og kan stå oprejst uden støtte. Super praktisk hvis man er på cafe og ikke vil optage al pladsen med sin vogn.

Detaljerne er i orden

Denne smarte lille model har en ekstra stor kaleche, der nemt giver skygge og afskærmning til dit barn. Desuden er der et mesh net, hvilket giver en god ventilation gennem vognen.

Sædet kan justeres ned i helt flad liggeposition, og er også godkendt til en nyfødt hvortil en Cocoon fra Cybex, som er en softshell lift er den bedste løsning. En Cocoon holder desuden dit lille barn dejlig varmt i de kolde måneder.

Silver Cross Spirit

Bedste praktiske og kompakte storbyvogn

Fordele
 • pros-icon.svg En god kombi barnevogn når pladsen er trang
 • pros-icon.svg vendbart sæde
 • pros-icon.svg letvægtsstel der gør den nem at håndtere

Detaljeret gennemgang

Silver Cross Spirit er egentlig en klapvogn, men som med tilkøb af en såkaldt Cocoon, fungerer som en lille barnevogn, der er perfekt til en nyfødt, og til dig der ikke har meget plads, og hvor babyudstyret helst skal være kompakt og praktisk.

Når cocoonen tages ud har du en skøn letvægtsklapvogn, der egner sig rigtig godt til at færdes i byen, den har masser af justeringsmuligheder og så er den super handy at pakke sammen og tage med.

Komfort til alle aldre

Det vendbare sæde betyder, at dit barn kan få lov til at følge med i verdens gang når han eller hun er i dét humør, og med et enkelt klik kan vendes rundt og have front mod dig når behovet opstår.

Ryglænet kan komme ned i vandret position, så der er god plads til en lur.

Når du vil bruge din Silver Cross til dit nyfødte barn anbefales det at købe den tilhørende cocoon, der monteres på klapvognen, når den er i flad stilling. Når barnet er vokset ud af sin cocoon kan den stadig bruges til at holde ham eller hende varm på de rigtig kolde dage.

Den store kaleche med 50 spf solbeskyttelse har desuden også en pop-ud solskærm, hvilket giver ekstra afskærmning.

Klapvognssædet kommer med et vendbart indlæg med et lækkert free-flow ventileret materiale på den ene side, og blød jersey på den anden.

Både hovedstøtten til nyfødte, samt 5-punkt selen er blødt polstret og behagelig.

En glat tur gennem byen med en kompakt barnevogn

Silver Cross er behagelig at køre. Forhjulene er drejelige, så vognen er let at manøvrere på lidt plads, og kan låses i fast stilling, så den også gør sig i ujævnt terræn. Her vil både du og dit barn også have glæde af affjedringen i alle 4 hjul, samt den meget lave vægt af vognen. Det kræver ikke mange kræfter at skubbe vognen rundt. Den klappes naturligvis sammen så den ikke fylder meget, som det bør sig for en storbyvogn.

En masse brugbart tilbehør følger med

Silver cross Spirit sælges her som en klapvogn med sæde, men derudover får du også en opbevaringskurv med, en solkaleche, regnslag, myggenet, indlæg til nyfødt og et vendbart sædebetræk.

Hvis du ønsker at bruge Silver cross Spirit som en decideret barnevogn til den helt lille baby så husk at tilkøbe en Cocoon.

Emmaljunga NXT90 B S Select

Bedste solide barnevogn, der ikke går på kompromis

Emmaljunga NXT90 B S Select
Fordele
 • pros-icon.svg Emmaljunga NXT 90 B S er en rigtig god barnevogn til både gåture og de lange middagslure
 • pros-icon.svg Der er god mulighed for at kombinere vognen med klapvognsdel
 • pros-icon.svg Emmaljunga arbejder mod en bæredygtig produktion

Detaljeret gennemgang

NXT BS Select er en virkelig behagelig barnevogn for både dig og dit barn. Barnevognen er solidt bygget uden at være for tung, den er rummelig nok til en lur, og med tilkøb af en klapvognsdel kan I længe få glæde af Emmaljungas gode kvalitet og komfort.

Denne barnevogn har ekstra affjedring, et stort liggemål, svingbare forhjul, gode detaljer.

Med en Emmaljunga barnevogn er du også med til at støtte deres arbejde mod en mere bæredygtig produktion.

En barnevogn der kan bruges længe og mulighed for kombi

Med et langt liggemål kan de fleste få glæde af Emmaljunga indtil barnet er omkring 3 års alderen. Madrassen der medfølger er af god kvalitet, som også det større barn er komfortabel på.

Bunden i vognen er en såkaldt ThermoBase, som sørger for, at du kan åbne og lukke for luftgennemstrømningen, og regulere temperaturen i vognen alt efter årstiden.

Når dit barn begynder at ville sidde op, kan den integrerede rygstøtte klappes op og ned og gemmes under madrassen.

Hvis du ønsker kan du tilkøbe en klapvognsdel, der passer til stellet, og du behøver altså ikke investere i en helt ny vogn.

Justerbare funktioner og let at folde

Klapvognsdelen er lige så bred som barnevognen, og kan altså sagtens bruges til en lur til et børnehavebarn, da det kan komme helt ned i liggestilling. Fodstøtten klappes op og giver ekstra længde. Kalechen er bred og kan foldes godt henover hele vognen.

Emmaljunga er ikke en lille vogn, men stellet kan foldes og barnevognskasse og kaleche kan skilles ad, så barnevognen kan passe ind i selv helt små bagagerum.

Hjulene kan klikkes af så den fylder endnu mindre.

Emmaljunga går op i miljøet og i materialerne

Det er ikke kun dit barns alder der afgør hvor længe en barnevogn kan være til gavn og glæde, men også kvaliteten. Emmaljunga NXT 90B S er produceret i solidt Dope-Dye stof der virker både smudsafvisende og samtidig beskytter mod solens stråler. Desuden er det let at holde rent ved at tørre det af med en fugtig klud.

Emmaljunga er desuden miljøcertificeret ISO14001, og arbejder mod en bæredygtig livsstil ved blandt andet at have deres eget genbrugsprogram, og en fabrik der er fuldstændig fossilfri. De sorte punkterfri ECCO®  hjul er fremstillet af genanvendeligt plastmateriale.

Babynor by Sleepbag Ydun

God kvalitet til prisen

Babynor by Sleepbag Ydun
Fordele
 • pros-icon.svg Ydun er en billig barnevogn hvor du stadig får kvalitet og gode detaljer
 • pros-icon.svg Inderforet kan tages af og vaskes
 • pros-icon.svg Til trods for barnevognens størrelse fylder den minimalt i bilens bagagerum

Detaljeret gennemgang

Babynor by Sleepbag Ydun barnevognen er coops eget mærke og er dansk design.

Du får her en rummelig barnevogn, med stor kaleche og et stort liggemål, som er stor nok til at dit barn kan nyde sin middagslur her, indtil 3 års alderen.

Bunden har ventilationshuller, der er godt til de varme dage, samt et integreret ryglæn. Den er smidig at køre med, der er god opbevaringsplads under vognen, og så fylder den minimalt, når den er foldet sammen.

Justering af højden og plads til at sidde op

Det tager to at lave et barn, og der er for det meste også flere, der skal kunne trille behageligt afsted med vognen. Her er et justerbart håndtag vigtigt Det kan indstilles fra 85 cm og helt op til 112 cm., så der er ingen undskyldning for hverken høj eller lav til at gå en tur med barnevognen. Når dit barn når 6-måneders alderen og begynder at ville sidde op og følge med, kan du nemt knappe et medfølgende skum ryglæn fast.

Dårlig madras, men lækre detaljer

Det faconsyede forlæder sættes fast med magneter, så du undgår knapper, der bliver slidte og er besværlige at bruge. I siderne er der lynlåse, så du ikke behøver at fjerne forlæderet for at kunne komme til den lille. Der medfølger en tynd madras til barnevognskassen, men den er noget tynd, så det anbefales at købe en, der er mere komfortabel for din baby. Inderforet er nemt at vedligeholde og kan tages af og vaskes i maskinen ved 40 grader når det er blevet nusset.

Kan også tages med

Når I skal på ture lidt længere væk end den offentlige transport kan klare, så kan barnevognskassen tages af og stellet klappes, så godt som fladt sammen, så det kan passe i stort set alle bagagerum.

Trille Hippa Light

Bedste barnevogn til det danske vejr

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Trille Hippa Light er en billig barnevogn
 • pros-icon.svg letvægts konstruktion gør det nemt at komme rundt og have den med på farten.
 • pros-icon.svg Barnevognskassen kan klappes helt sammen.
 • pros-icon.svg Vippefunktion i barnevognskassen
 • pros-icon.svg Medfølgende lift og pusletaske til denne trille barnevogn

Detaljeret gennemgang

Trille Hippa Light er en lækker og billig letvægts barnevogn og er med det opdaterede stel en mere robust udgave af Trille Dream Light. Den er specielt designet til at kunne modstår vind og vejr.

Udover at være let at komme rundt med i byen, så kan både stel og barnevognskasse klappes helt sammen, så du kan have den med dig overalt. Du får både lift og pusletaske med, til denne skønne og billige barnevogn.

Robust vogn til det danske vejr

Det danske vejr kan byde på lidt af hvert og du har derfor brug for udstyr, der kan holde til det. Trille Hippa Lights ydermateriale er coated til at være modstandsdygtigt overfor regn og snavs. Intet sætter sig fast eller trænger igennem barnevognen.

Derudover er vognen godt hævet over jorden, så den ikke kommer nemt i kontakt med sprøjt fra mudder og vandpytter, og dækkene er punkterfrie.

De små detaljer der gør forskellen

Som med alle gode barnevogne er der også her gode detaljer. Både kaleche og træbund har rigtig god ventilation til sommerdagene, og madrassen i vognen har vaskbart betræk, hvis der alligevel skulle ramme et uheld eller to.

Et justerbart håndtag i læder er ikke kun lækkert at holde ved, men giver også en mere komfortabel oplevelse for dig der kører afsted med barnevognen.

Vuggefunktion i barnevognskassen

Hvis du endnu ikke har prøvet det kommer du nok til det. At vippe håndtaget på barnevognen op og ned i en uendelighed indtil barnet sover.

Barnevognskassen på Trille Hippa Lights har en vuggefunktion indbygget. Du skal blot tage kassen af vognen, og så kan den vippe roligt ved små blide puf nu og da. Ganske praktisk og sød detalje. Der følger en lift med til barnevognen, ligesom du får en rigtig god og blød pusletaske med i købet

Når den lille er blevet større kan der tilkøbes en klapvognsdel til stellet.

Letvægter der kan klappes helt sammen

Som alle gode barnevogne kan Trille hIppa Light nemt foldes sammen og tages med i bilen, men hvad bedre er så kan også barnevognskasse og lift klappes sammen, så de ikke fylder mere end 10 cm.

Den lave vægt gør Trille Hippa Light til meget manøvredygtig vogn som er nem at håndtere ind og ud af offentlig transport.

Trille Dream Light barnevogn

Robust vogn til det danske vejr

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Barnevognskassen kan klappes sammen så den fylder minimalt i bilen
 • pros-icon.svg Trille barnevogne er specielt designet til at kunne modstå det danske vejr

Detaljeret gennemgang

Trille Dream Light barnevogn er en skøn kombi barnevogn der er næsten identisk med Trille Hippa light hvor stellet er opdateret og gjort mere robust. Med Trille Dream Light får du alligevel en solid barnevogn der er designet til at stå imod det danske vejr, kan klappes helt sammen, og desuden kan laves om til en klapvogn med tilkøb af et klapvognssæde.

Designet det danske vejr

Trille designer vogne der skal kunne holde til lidt af hvert, og det gælder også det omskiftelige vind og vejr vi har her højt mod nord.

Trille Dream Lights er som sin søster barnevogn Hippa Light Coated, så det kan modstå regn, sne slud og mudderklatter. Hvis noget alligevel skulle sætte sig fast kan det nemt tørres af med en fugtig klud.

Desuden er de store hjul drejelige og dækkene punkterfrie.

Komfortabel for den lille

Bunden i barnevognskassen er lavet af solidt træ med ventilationshuller, der gør det mere behageligt for dit lille barn på de varme sommerdage, hvor der ellers kan blive temmelig varmt i en barnevogn. Kalechen indeholder også gode ventilationsmuligheder, og når den lille er blevet stor nok til at ville sidde op og kigge ud, vil det justerbare ryglæn være kærkomment. Det har 3 positioner og gemmes under madrassen. Madrassens betræk kan desuden tages af og vaskes i vaskemaskinen.

Ideel at tage med på tur

Trille Dream Light kan let klappes sammen, når den skal med på tur, men hvad der virkelig er smart ved Trilles modeller er de sammenklappelige barnevognskasser. Ofte er det faktisk selve kassen, der optager plads bag i bilen, og må møves ind på bagsædet. Foldet er denne kasse ikke højere end 10 cm, og kan altså også snildt passe ind i de fleste bagagerum sammen med stellet.

Vær opmærksom på årgangen

Det har ikke været muligt at finde en kemi bedømmelse for hverken 2021 eller 2022, men Trille Dream lIght har fået dårlig kemi bedømmelse ved test for indhold af skadelige kemikalier i både 2019 og 2020. Det drejer sig om et for stort indhold af en række PAHér, som er problematiske i børneprodukter og produkter med langvarig hudkontakt.

Silver Cross Kensington

Eksklusive vintage barnevogn

silver-cross-heritage-kensington-pram-black-p30207-51039_zoom
Fordele
 • pros-icon.svg En virkelig flot, eksklusiv barnevogn med smukke detaljer og i kvalitet der ikke forgår
 • pros-icon.svg Rummelig barnevogn med stor kaleche og masser af opbevaringsplads

Detaljeret gennemgang

En barnevogn kan let blive lidt af et statement, og med denne Rolls Royce indenfor barnevogne kan din baby helt sikkert køre med stil.

Der er på trods af det gammeldags vintage look ikke gået på kompromis med hverken komfort eller sikkerhed, og Silver Cross Kensington er både elegant og skøn at køre med.

Du får her håndsyede materialer, optimal ligge- og sidde komfort samt forkromede punkterfrie dæk.

En stilfuld og behagelig køretur

De kæmpe store forkromede hjul med affjedring sørger for, at den lille bliver behageligt vugget, når I triller afsted på en gåtur i parken. En skøn blød og gennempolstret madras med 100 % bomuldsbetræk, sørger for at den lille får en dejlig søvn, og senere kan nyde godt af det indbyggede ryglæn, der giver optimal støtte, når den lille guldklump vil sidde op. Du får desuden også en smuk håndlavet barnevognssele i hvidt læder med, som sørger for at dit barn ikke falder ud af sin barnevogn i et uagtsomt øjeblik.

Forskellen findes i detaljen

Når du køber en Silver Cross Kensington får du en barnevogn, hvor der er kælet for detaljerne, som var du royal. Både kalechen og overlæderet er håndsyede af ekstra slidstærke materialer med kromforstærkninger, og hver enkelt vogn er samlet af en specialist. Selve overdelen er malet i højglans med håndmalede detaljer, og du får en vejledning med til hvordan hele herligheden vedligeholdes. Desuden medfølger et ægthedscertifikat så ingen er i tvivl om at dette er kvalitet.

Den gode stil går en anelse ud over praktikken

Du får en flot barnevogn med eksklusive detaljer og god komfort, men al denne elegante stil går en anelse ud over praktikken.

Det er en lidt stor vogn at køre rundt med til hverdag, og de ikke drejbare hjul kan køre den lidt ubekvem at vende på smalle gader.

Vognen er tung. Meget tung, og det er stort set umuligt at bære den nogle steder alene.

Det er ikke muligt at lave Silver cross om til en klapvogn, så når dit barn er træt af at sidde i barnevognen, er det tid til at investere i en ny klapvogn, og din barnevogn er mest til middagslur herefter. Ligeledes er det heller ikke muligt at justere højden på styret, som er smukt udført i træ.

Der er dog rigtig god plads til masser af opbevaring i den store metalkurv under barnevognen, som desuden kan sættes af og på uden noget besvær.

Hele vognen er også  behagelig at skubbe og skøn for dit barn at blive lullet i, mens i promonerer i parken.

Basson Baby Nordic Lite

Bedste basis barnevogn

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Barnevognskassen kan foldes og passer nemt i de selv meget små bagagerum
 • pros-icon.svg Nordic lite er en billig barnevogn der alligevel har alt det nødvendige

Detaljeret gennemgang

Basson Baby Nordic Lite Barnevogn er en basisudgave af Nordic Lux modellen, og har alt det en god barnevogn skal have, og så kan selve barnevognskassen klappes sammen så den kan tages med overalt. Du får altså her en barnevogn med langt liggemål, så dit barn har mange år til at nyde middagsluren, og alligevel er den kompakt nok til at tage med.

En billig barnevogn med lidt ekstra

Basson Baby Nordic Lite er en god og billig barnevogn. Det er ganske vist en basis model, men ofte er basis det bedste udgangspunkt.

Du får her alt det nødvendige såsom: et solidt stel, drejbare punkterfrie hjul som kan låses i fast stilling. Et stort liggemål og medfølgende madras, samt et justerbart håndtag med god højdeforskel, er med til at gøre Basson barnevogn til en utrolig funktionel barnevogn.

Overlæderet er kraftigt og slidstærkt og yder materialerne er coatede og lette at rengøre med en fugtig klud, ligesom inderforet kan tages af og vaskes.

Barnevognskassen kan klappes sammen

Basson Lite er en rummelig barnevogn, der kan klappes sammen til at fylde meget lidt, da selve barnevognskasse kan klappes sammen. Det er ret unikt for en barnevogn.

Har du brug for ekstra udstyr til din Nordic Lite kan du både tilkøbe et klapvognssæde, en lift, pusletaske, samt alle de ekstra fornødenheder såsom, kopholder og regnslag.

Scandia Wonder XL barnevogn

Kvalitet på budget barnevogn

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Det er en meget billig barnevogn af god kvalitet
 • pros-icon.svg En klassisk barnevogn i moderne design som er perfekt for dit barn at sove i.
 • pros-icon.svg Imprægneret yderside der giver en vandafvisende og slidstærk barnevogn

Detaljeret gennemgang

Scandia Wonder XL er en stor og komfortabel barnevogn, der ligger i den absolut billigste ende af moderne barnevogne, hvor kvaliteten absolut er i top.

Du får her en flot og klassisk barnevogn med langt liggemål, blød affjedring, en ekstra stor kaleche og en god kurv til opbevaring.

Den klassiske barnevogn

Scandia Wonder XL er et foretrukket valg som den ekstra barnevogn til sommerhuset eller hos bedsteforældrene.

Scandia wonder xl barnevogn er oplagt at sove middagslur i helt fra fødslen, og det lange liggemål kombineret med den store solide kaleche gør, at dit barn kan nyde luren helt op til børnehavealderen.

De store lufthjul og den bløde affjedring, gør den behagelig til at trille en lille tur med.

At den samtidig kommer til en fordelagtigt lav pris, betyder at den sagtens kan forsvares at bruge som ekstra vogn.

Vandafvisende og god opbevaringsplads

Hele ydersiden af Scandia Wonder XL består af vandafvisende og åndbart materiale som er imprægneret fra fabrikken. Den kan altså tåle lidt af hvert, og er nem at vedligeholde med en fugtig klud.

I fodendens yderside findes en lille lomme til de praktiske småting såsom en sut og en sutteklud, ligesom der under vognens findes en stor trådkurv der kan klare op til 5 kilo.

Trille Royal

En robust barnevogn i certificerede materialer

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg En særlig robust vogn der også er god til de større børn
 • pros-icon.svg Gode detaljer såsom opbevaring og indbygget myggenet og solsejl
 • pros-icon.svg Øko tex materialer
 • pros-icon.svg Med tilkøb af klapvognssæde får du en kvalitets kombivogn

Detaljeret gennemgang

Trille Royal er den nyeste model fra Trille barnevogne, og er lidt af en luxus vogn.

Du får her en rummelig barnevognskasse, med indbygget solsejl og myggenet i kalechen. Drejelige forhjul, der kan låses ,gør det let at manøvrere barnevognen, uanset om det er på ujævnt terræn eller lige vej.

Desuden er Trille Royal produceret I Øko tex standard 100 materiale, der sikrer, at der ingen unødige kemikalierester er i kontakt med dit barn.

En robust barnevogn

Som en opgradering af stellet fra de tidligere Trille barnevogne, er der under barnevognskassen monteret en støttefunktion der betyder at vognen er ekstra robust, og sagtens kan holde til at dit barn sover sin middagslur her indtil 3 års alderen.

Når den lille baby er begyndt at sidde selv kan du benytte den indbyggede siddestøtte som giver god støtte til den lille ryg.

Barnevogn med solskærm og gode detaljer

I kalechen, der indeholder en pop-ud solskærm og et indbygget myggenet er der desuden lavet en lille lomme. Her kan du gemme bade myggenet og solskærmen og der er også plads til babyalarmen og en sut. der er også en stofkurv til opbevaring under vognens sæde.

Barnevognen er foret med vaskbart betræk – det kan tages ud og vaskes i vaskemaskinen når det trænger.

Det justerbare håndtag har slidstærkt læderomslag, som gør det behageligt for dig at holde på vognen i længere tid ad gangen.

Også en kombivogn

Ved at tilkøbe et klapvognssæde til din trille Royal har du mulighed for at omdanne den uden at du behøver at købe endnu en vogn, men kan nøjes med samme stel. Klapvognssædet kommer med 5-punktssele og fodstøtte, og du bruger den samme kaleche som til barnevognskassen.

Guide

Sådan vælger du den bedste barnevogn

En barnevogn er ikke en lille og ubetydelig investering, og der er flere ting du skal overveje inden du køber en barnevogn, så du kan tage et valg både du og dit barn kan have glæde af i lang tid.

Der findes rigtig mange forskellige barnevogne på markedet, og det kan ved første øjekast virke fuldstændig uoverskueligt at finde rundt i hvilken du skal vælge. Det kan være en god ide at lave en liste over hvad der er vigtigt for dig ved en barnevogn, og hvad den rent faktisk skal bruges til.

Fra A til B og med i bilen?

Har i brug for en barnevogn der hurtigt kan klappes sammen og fylde minimalt i bilens bagagerum, er det smart at gå efter en kompakt model med lav vægt. Disse modeller er ideelle hvis formålet mest er at transportere jeres barn til og fra daginstitution, og en lille tur til legepladsen i ny og næ.

En lille fiks model kan også være et godt valg hvis i bor i byen hvor pladsen ofte er trang. Med en lille og let barnevogn kan i nemt komme ind og ud af offentlig transport, og det er nemmere at komme rundt i supermarkedet end med en stor og tung barnevogn.

De små kompakte barnevogne har dog ofte et lille liggemål som dit barn hurtigt vokser ud af, og dårligt kan tage en middagslur i.

En kombimodel med god plads eller en klassisk barnevogn

Mange forældre er glade for en kombimodel hvor stellet kan rumme en god og stor barnevognskasse og senere et klapvognssæde, så de ikke behøver at investere i en helt ny vogn, når den tid kommer.

Disse vogne kommer både i meget kompakte udgaver og som en barnevogn med mere rummelige mål og bedre komfort, så hold øje med liggemålet.

Kombi barnevogne er ofte lidt dyrere, men du får til gengæld en mere alsidig barnevogn som du kan have glæde af i mange år.

Der findes også de helt klassiske barnevogne, men som har fået et nyt og moderne design med gode detaljer og sikkerhed. En klassisk barnevogn er rigtig god til middagslure til selv de større børn, og så koster de ofte en brøkdel af de moderne vogne.

En løbevogn til den aktive familie og den store søskendeflok

Hvis i er en aktiv familie der er glade for at kunne tage jeres barn en tur med i skoven, vil i være glade for at investere i en løbevogn, eller en såkaldt babyjogger.

Disse modeller findes både i mono og i duo udgaver, så i kan have glæde af den hvis i har mere end ét barn.

De bedste løbevogne har justerbare ryglæn, så barnet kan ligge behageligt og tage en lur, mens i er på farten. Løbevogne har god affjedring og er lette at styre, men de er ikke beregnet til at tage en lang middagslur i.

Hvem skal bruge barnevognen?

Ja, det er selvfølgelig dit barn der skal bruge sin barnevogn og det er vigtigt at han eller hun er komfortabel i sin vogn. Mend det er også vigtigt at i som forældre føler jer tilpas ved at gå  med jeres barnevogn, og at den opfylder de krav i øvrigt måtte have – for i kommer til at bruge meget tid sammen.

Justerbart håndtag, opbevaringsplads, og drejelige forhjul

At have et håndtag der kan justeres efter behov, god opbevaringsplads, samt drejelige forhjul er tre ting du som forælder vil sætte stor pris på når du bruger barnevognen ofte.

Stort set alle håndtag på barnevogne har en form for justeringsmulighed, men højden kan variere noget, ligesom i som forældre kan være af noget forskellig statur.

De fleste barnevogne har plads til opbevaring, men også her er der store variationer.

Skal du ofte på indkøb med barn og barnevogn er det praktisk at der er god plads under vognen, og at denne kurv kan holde til en del kilo.

Nogle barnevogne har opbevaring med inddelte rum, hvilke er super praktisk når man er på tur, og ikke vil have beskidte gummistøvler blandet med madpakken.

Små rum rundt omkring i vognen er også super belejligt til at opbevare sutter, babyalarm og nøgler.

De drejelige forhjul er et must når man går på mere ujævnt terræn, hvorfor du altid finde disse typer hjul på løbevogne og andre terrængående barnevogne. Uden drejelige forhjul er det svært at manøvrere barnevognen og hjulene sætter sig fast i hver en lille forhindring.

Hvad er budgettet?

Barnevogne findes i meget forskellige prisklasser, så overvej derfor tidligt hvor meget du ønsker at spendere.

Du kan sagtens finde en budgetvenlig barnevogn i god kvalitet med det mest nødvendige udstyr.

Det er ofte muligt at tilkøbe ting såsom en lift, et regnslag eller koholder, eller et klapvognssæde, når du får brug for det.

De dyrere modeller på markedet er naturligvis bedre udstyret og som oftest også produceret af mere holdbar kvalitet. Hvis du investerer lidt flere penge i en barnevogn, og passer godt på den, kan du også forvente at den holder i mange år. Her kan du bruge den til barn nummer 2 og 3, eller sælge den videre uden det store tab.

Bemærk i øvrigt at det som oftest er muligt at købe en barnevogn på afbetaling, uden omkostninger. Det kan være en god løsning så du kan købe den bedste barnevogn til dit barn.

En barnevogn til at sove middagslur i

Det er stort set kun i Skandinavien at vi ynder at lade vores børn sove middagslur i barnevognen udenfor. Det er derfor stort set også kun her du finder de store barnevogne, som er mere komfortable for både nyfødte babyer, og som lader børn helt op til børnehavealderen, tage deres middagslur heri.

En barnevogn der skal bruges til middagsluren skal have en rigtig barnevognskasse med en god madras så barnet ligger godt og har mulighed for at bevæge sig.

Der skal også være ventilation, så det ikke bliver for varmt om sommeren, ligesom den skal kunne isolere i de kolde måneder.

En robust barnevogn til al slags vejr

Når dit barn skal sove udenfor er det også en god ide at investere i en barnevogn der er robust nok til at kunne holde til det omskiftelige danske vejr

I Danmark testes alle barnevogne med henblik på netop dette, og derfor kan udenlandske test være en smule mangelfulde, da det er ikke er essentielt når barnevognen mest bruges til at gå en tur i parken, eller transportere den lille fra A til B.

Vi har gennemgået test fra både ind og udland og har derfor mange aspekter med når vi udvælger de bedste barnevogne til denne artikel.

Solide ydermaterialer og regnslag

En barnevogn der skal kunne modstå det danske vejr skal have en form for overfladebehandling der er vand og smudsafvisende. Det giver en mere langtidsholdbar vogn.

Det til trods, har du brug for et regnslag til når det står ned i stride strømme, og som også beskytter omkring barnevognens åbning så dit barn ikke bliver våd. Der findes mange gode regnslag med vindue, så du kan kigge til dit barn og han eller hun også kan kigge ud.

Pas godt på din barnevogn

Når du passer godt på din barnevogn vil du forlænge barnevognens levetid, og samtidig holde den sikker for dit barn.

Når der ligger sne og salt på vejen, kan barnevognens hjul nemt blive medtagede. Det er derfor vigtigt at du vasker dem, og gerne sprayer dem med lidt olie. Sørg også for at give hjulene luft når de trænger. Faktisk har hele stellet godt af at blive vasket og få silikonespray på både bremser og affjedringer.

Det er en god ide at lufte barnevognen igennem af og til, da fugt og kondens har en tendens til at skabe grobund for svamp som kan være svær at komme til livs.

Tag indholdet ud af barnevognen og luft det igennem, og hvis der er vaskbart betræk så giv det en tur så ofte du kan.

Husk at tørre vognen efter når den er blevet våd, så undgår du de fleste gener.

Gode råd når du skal lade barnet sove udendørs

I starten kan det virke nervepirrende at stille barnevognen fra sig, og lade sit lille barn sove udenfor i haven, eller baggården. Med nogle simple forholdsregler er det dog skønt for både dig og dit barn. Det anbefales at man ikke lader sit barn sove udenfor før det er 5-6 uger gammelt, og aldrig hvis han eller hun er syg.

I Danmark siger vi, at børn kan sove udenfor ned til -10 grader hvis de er godt klædt på og vognen er isoleret.

Klæd dit barn rigtigt på og stil vognen i læ

Små børn kan ikke selv regulere kropsvarmen, og har begrænsede muligheder for at fortælle om det fryser eller sveder. Sørg derfor for at han eller hun er klædt korrekt på til vejret når du ligger til lur i barnevognen. Et lille barn skal selvfølgelig ikke fryse, og det er ligeså vigtigt at han eller hun, ikke får det for varmt. Helt små børn bevæger sig ikke meget når de sover, så de kan let blive nedkølet i for meget kulde – omvendt kan de ikke selv sparke dynen af hvis det sveder.

Du må aldrig lukke af for barnevognens åbning med en stofble eller lignende, da det kan resultere i iltmangel. Sørg i stedet for at der er solsejl på din barnevogn.

Selvom dit barn er klædt rigtigt på og du har sørget for regnslag eller solsejl, er det vigtigt at placere barnevognen så den står i skyggen, i læ for vind og vejr.

Det er også vigtigt at være opmærksom på om du har placeret din barnevogn udsat for gennemtræk.

En babyalarm og en barnevognssele er et must

Når du lader dit barn sove ude, hvor du ikke kan høre når det vågner, er det essentielt med en babyalarm, som giver dig signal ved den mindste lyd. Det skaber også tryghed for dig som forælder at vide at du ikke overhører dit barns gråd.

De fleste babyalarmer idag, har indbyggede temepratursensor så du har bedre mulighed for at justere på dyne og hue.

Når dit barn er begyndt at løfte sig selv i armene og selv komme op og sidde – omkring 6 måneders alderen, er det nødvendigt med en barnevognssele.

En barnevognssele klikkes fast i bunden af barnevognen, og bæres som en vest.

Den lader dit barn vende sig rundt og også sidde op, men forhindrer ham eller hende i at falde ud over barnevognens kant.

Barnevogns FAQ

Hvilken barnevogn er bedst i test?

Hvilken barnevogn man finder bedst er meget individuelt. Som den bedste barnevogn har vi valgt en meget populær barnevogn som kan lidt af hvert, og ikke koster en formue. Bugaboo Fox 2 (Duo) er en kombivogn af den ypperste slags, den er kompakt og robust, og så kører den som en drøm.

Hvad koster en barnevogn?

Der findes rigtig mange forskellige barnevogne, med varierende detaljer, fleksibilitet og kvalitet. De bedste barnevogne vi har gennemgået findes i en prisklasse mellem 2495 får en god kombimodel, og helt op til 19788 kr for en eksklusiv vintage barnevogn fra Kensington.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×