Pusleunderlag – Bedste pusleunderlag 2022

Af ida BAdge
ida

Ida er 36 år og bor lidt uden for København med sin kæreste, to bonusbørn på hhv. 15 og 9 år og datter på 3 år.   Som mor har...

Tiny Republic Pusleunderlag
TESTVINDER

Tiny Republic Pusleunderlag

Dette praktiske underlag i fint quilted stof gør bleskift let og ubesværet. Der er plads til det vigtigste babyudstyr og det kan nemt foldes sammen, så du har alt pakket og klar til pusletasken. Med…

Tiny Republic Pusleunderlag 1

Tiny Republic Pusleunderlag

Diono Pusleunderlag 2
Den billige

Diono Pusleunderlag

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne pusleunderlags test undersøger vi tre af, hvad vi anser som værende de bedste pusleunderlag på markedet. Udover at sammenligne væsentlige egenskaber som materialer og komfort, så vil vi også fremhæve andre funktioner og fordele ved hver model. Derudover afvejer vi, hvor let hver model er at have med på tur og opstiller dens fordele og ulemper.

Et pusleunderlag er uundværligt når du er på farten med baby. Med pusleunderlaget i tasken er du er sikker på at have et godt og sikkert sted at skifte din baby uanset, hvor du er.

Vi har samlet alt vores viden om pusleunderlag i denne købsguide, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge pusleunderlag.

Du kan også se et overblik over de væsentlige egenskaber ved de tre modeller i vores sammenligningstabel.

Tiny Republic Pusleunderlag

Tiny Republic Pusleunderlag
Fordele
 • pros-icon.svg Kan maskinvaskes ved 30 grader
 • pros-icon.svg Vandafvisende materialer
 • pros-icon.svg Nem at lukke
 • pros-icon.svg Praktisk lomme

Detaljeret gennemgang

Dette praktiske underlag i fint quilted stof gør bleskift let og ubesværet. Der er plads til det vigtigste babyudstyr og det kan nemt foldes sammen, så du har alt pakket og klar til pusletasken.

Derfor skal du vælge pusleunderlaget fra Tiny Republic

Med pusleunderlaget fra Tiny Republik er du altid klar til et bleskift uanset, hvor du befinder dig. Du får en god lomme, som kan rumme en lille pakke vådservietter, ekstra bleer eller lidt skiftetøj.

Når du er færdig med at skifte barnet er pusleunderlaget let at folde sammen med en hånd og lukke med den lille trykknap.

Yderstoffet af nylon gør, at du nemt kan rengøre pusleunderlaget med en klud, hvis det bliver nødvendigt. Derudover er fyldet indeni lavet af 100% polyester, hvilket er vandafvisende. Så du kan være sikker på at vand og andet ikke trænger igennem og skaber grobund for bakterier.

Når pusleunderlaget er foldet måler det kun 24 x 20 x 2,5 cm og kan let pakkes ned i tasken.

Diono Pusleunderlag

Den billige

Diono Pusleunderlag
Fordele
 • pros-icon.svg Kompakt størrelse
 • pros-icon.svg Mange rummelige lommer
 • pros-icon.svg God pris
 • pros-icon.svg Vandtæt materiale
 • pros-icon.svg Vaskbart

Detaljeret gennemgang

Super fin mini pusletaske til en rigtig god pris. Det kompakte pusleunderlag har alt hvad du behøver til bleskift på farten og er oplagt til en tur, hvor du ikke vil slæbe den store pusletaske med dig.

Derfor skal du vælge Diono pusleunderlag

Underlaget fra Diono imponere med sin kompakte størrelse og praktiske udformning. Her får du et dejligt foret underlag, så du er sikker på, at barnet altid ligger godt.

I foldet tilstand måler underlaget kun 26 x 14 cm og er udformet, så du ikke behøver andet babyudstyr end denne lille taske.

De tre sidelommer kan rumme alt, hvad du måtte have brug for, når du er ude lige fra bleer, vådservietter, bleposer til ekstra tøj og cremer.

Den lille størrelse gør, at du let kan putte den i din pusletaske uden så meget ekstra udstyr eller blot tage den med, som den er. Pusleunderlaget kommer nemlig med en praktisk strop, så du kan hænge den på barnevogns- eller klapvognsstyret og vide, at du altid har, hvad du skal bruge.

Du finder også en specialdesignet lomme til dine værdigenstande, som nøgler og pung.

Fordele
 • pros-icon.svg Let at folde sammen
 • pros-icon.svg Økologisk bomuld
 • pros-icon.svg Flere flotte designvalg
 • pros-icon.svg Kan maskinvaskes

Detaljeret gennemgang

Så fint og blødt quiltet pusleunderlag i lækkert design med en praktisk størrelse, som er let at tage med sig ud.

Derfor skal du vælge Cam Cam pusleunderlaget

Her får du et underlag i et sødt design med guldfarvet knap. Pusleunderlaget er lavet i økologisk bomuld på ydersiden og vattereret med øko-tex polyester på indersiden, så dit barn ligger blødt og behageligt. Samtidig er overfladen coated, så den er vand- og smudsafvisende.

Pusleunderlaget har en praktisk størrelse både foldet ud og i sammenfoldet stand, som gør at den er let at pakke ned i en taske. Du kan let folde underlaget sammen med én hånd, så du har den anden hånd fri til babyen.

Når underlaget er foldet ud, finder du en god lomme, som kan rumme par bleer, en lille pakke vådservietter og evt. en stofble

Underlaget fra Cam Cam fås i mange designs, så du kan finde den, der passer til din smag og øvrige udstyr.

Guide

Sådan vælger du det rigtige pusleunderlag

Når du ser dig om efter et pusleunderlag, er der forskellige ting, som du skal være opmærksom på.

Når der skal skiftes ble, er det svært at have begge hænder frie. Især når man er ude, er det ikke altid, at der er et sted, hvor du lige kan lægge din baby. Derfor er det afgørende at pusleunderlaget er let at folde sammen igen efter brug.

Se dig om efter et underlag, som enten kan rulles eller nemt foldes sammen med en hånd.

Vandafvisende materialer

Du vil ende med at lægge din baby på underlaget en del gange, derfor er det vigtigt, at det er gode uskadelige materialer, som er brugt. Tjek derfor altid, hvilket stof og coating, som er blevet brugt til at lave dit babyudstyr.

Rengøring af underlaget

Uanset hvor påpasselig man er, kan det ikke undgås, at der kommer skidt på pusleunderlaget på et tidspunkt. Derfor er det væsentligt, hvordan underlaget kan renses og vaskes. Kan det vaskes i maskinen eller skal den tørres af med en klud?

Det skal være så let som muligt at vaske og tørre underlaget, da du kommer til at bruge det en del.

Pusletaske

Vær opmærksom på, at der nogle gange følger et skifteunderlag med, når du køber en pusletaske. Det er derfor en god ide at købe pusletasken først, og bagefter se sig om efter et godt skifteunderlag

FAQ

Hvilket pusleunderlag er det bedste?

De bedste pusleunderlag i test er fra Tiny Republik. Det har en praktisk udformning og en lomme til opbevaring, samt en pris, hvor alle kan være med.

Skal pusleunderlaget være vandtæt?

Et underlag skal gerne være vandafvisende, så væsker og skidt ikke trænger ned i materialet. Både af hensyn til hygiejne og så det er nemt for dig at rengøre.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×