Gyngestativ træ – De bedste gyngestativer i træ 2022

1
Hörby Bruk Træ Gyngestativ Classic

Her er der tale om et helt klassisk gyngestativ i træ, dog med den twist, at det er udstyret med tre i stedet for to gynger, således at i alt 4 børn kan gynge samtidigt, idet den ene gynge er en dobbeltgynge. Derfor skal du vælge et Hörby Bruk Træ Classic gyngestativ Gyngestativet er produceret i Sverige af firmaet Hörby Bruk, der er kendt for produkter i god kvalitet. Der er lagt vægt på træ…

Læs mere →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Hörby Bruk Træ Gyngestativ Classic 2.298,95 kr. Legetøjseksperten
Nordic Play Alma gyngestativ 1.464 kr. NetByggemarked
Plum Gibbon Wooden Garden Swing Set##
Plum Gyngestativ Træ single 1.761 kr. Pinkorblue.dk
Jungle Gym Casa legetårn med gyngemodul 4.299 kr. Coop.dk

En af fordelene ved at bo et sted med egen eller fælles have, er det store areal, der åbner sig op for børnene som legeplads. En ting, som egentlig altid er et stort hit og som byder på mange timers leg, er gynger. Et gyngestativ i træ er en klassiker på legepladser, og det er der en grund til. Børn i alle aldre elsker nemlig at gynge, hoppe og klatre og et gyngestativ giver adgang til mange timers sjov og leg.

Vi har sammensat en købsguide, hvor I finder en masse information om gyngestativer og hvilke funktioner, det kan have. Hvor skal det stå, hvilket materiale skal det være lavet af og hvor mange gynger er inkluderet. Skal der kun være gynger, eller skal det også have et integreret legetårn eller rutsjebane? I vores købsguide finder I svar på alt dette og i vores sammenligningstabel kan I tilmed finde endnu flere informationer om produkterne.

Hörby Bruk Træ Gyngestativ Classic – bedst i test

Hörby Bruk Træ Gyngestativ Classic

Her er der tale om et helt klassisk gyngestativ i træ, dog med den twist, at det er udstyret med tre i stedet for to gynger, således at i alt 4 børn kan gynge samtidigt, idet den ene gynge er en dobbeltgynge.

Derfor skal du vælge et Hörby Bruk Træ Classic gyngestativ

Gyngestativet er produceret i Sverige af firmaet Hörby Bruk, der er kendt for produkter i god kvalitet. Der er lagt vægt på træ i god kvalitet og beslag og knudepunkter er fuldt svejset. Gyngestativet er både CE og TUV godkendt.

I og med at flere børn kan gynge her samtidigt er der næsten garanti for flere timers sjov og beskæftigelse i mange timer. Selvom der kan gynge 4 børn her på én gang, så er gyngestativet dog ikke så stort, at det ikke kan være i selv mindre haver. Stativet kan tilmed købes til en rigtig god pris.

Det kan vi lide:
 • 3 gynger med plads til 4 børn
 • Klassisk udseende
 • Forankringssæt er inkluderet
 • God pris
Det skal du være opmærksom på:
 • Konstruktion kræver god plads til opsætning

Nordic Play Alma gyngestativ – bedste billige gyngestativ

Nordic Play Alma gyngestativ

Dette Nordic Play gyngestativ Alma har et helt klassisk udseende og er stilrent og indbydende at se på. Det er udført i sort indfarvet trykimprægneret træ og inkluderer to gynger.

Derfor skal du vælge et Nordic Play gyngestativ Alma

Nordic Play gyngestativet er ret smukt at se på. Det er indfarvet i en flot sort farve og inkluderer to sorte gynger. Man får her et gyngestativ, der er simpel af udseende, men opfylder dens funktion som gyngestativ.

Nordic Play gyngestativ leveres med støbebeton, hvori stolperne skal fastgøres. Det er en fordel, at alt materiale til opsætningen af gyngestativet er inkluderet, således at der ikke skal tilkøbes yderligere udstyr. At det flotte gyngestativ kan købes til en super god pris er blot endnu en bonus.

Det kan vi lide:
 • Indfarvet trykimprægneret fyrretræ
 • Klassisk og stilrent udseende
 • God pris
 • To gynger inkluderet
 • Støbebeton medfølger
Det skal du være opmærksom på:
 • Konstruktion ikke egnet til voldsom gyngning

Plum Gibbon Wooden Garden Swing Set – bedste premium gyngestativ

Plum Gibbon Wooden Garden Swing Set

Plum Gibbon gyngestativ er en slags udvidet form for gyngestativ. Her får man ikke blot 2 gynger, men ligeledes et klatretov og en rebstige. Disse funktioner gør, at gyngestativet byder på mere udfordring end et almindeligt gyngestativ, og det kan bruges af ældre børn.

Derfor skal du vælge en Plum Gibbon Wooden Gardin gyngestativ

Dette gyngestativ indbyder til masser af fri leg, hvor man ikke blot kan gynge, men ligeledes klatre og svinge. De to reb stimulerer og udfordrer børnenes motoriske evner og sørger for, at legen ikke bliver kedelig. Der er rig mulighed for at udtænke lege til gyngestativet og bruge rebstigen som en form for klatrevæg.

Gyngestativet er lavet i trykimprægneret fyrretræ og du får her et stativ, der er både CE certificeret og udført i FSC-certificeret træ for bedre holdbarhed. Prisen ligger i et rigtig fint niveau i forhold til de funktioner, man her får.

Det kan vi lide:
 • Mange funktioner
 • Flere gynge- og klatremuligheder på de to reb
 • God pris
Det skal du være opmærksom på:
 • Beton skal tilkøbes

Plum Gyngestativ Træ single – et-persons gyngestativ

Plum Gyngestativ Træ single

Dette simple og enkle gyngestativ er lavet til en enkelt gynge. Det er udført i et flot design og har god plads til et barn op til 50 kg. Det ligger prismæssigt et sted, hvor langt de fleste kan være med.

Derfor skal du vælge en Plum Single gyngestativ

Du får her et gyngestativ i fin kvalitet. Der er plads til en gynge. Ikke mere ikke mindre. Du får her ikke et stort skrummel med legetårn og rutsjebane, men du får et gyngestativ til leg på en gynge. Gyngestativet skal støbes ned i jorden. Beton hertil skal tilkøbes.

Fordi stativet er udført i så simpelt et design, vil det passe fint til haven uden meget plads. Gyngen er lavet i mørkegrøn plastik og passer farvemæssigt til stativets beslag. Prisen er super god.

Det kan vi lide:
 • Udført i trykimprægneret fyrretræ
 • Simpelt udseende
 • Passer perfekt til mindre haver
Det skal du være opmærksom på:
 • Beton skal tilkøbes

Jungle Gym Casa legetårn med gyngemodul – gyngestativ med rutsjebane

Jungle Gym Casa legetårn med gyngemodul

Gyngestativet fra Jungle Gym er mere end blot et simpelt gyngestativ i træ. Det er en hel legeplads med gynger, legetårn, sandkasse, rutsjebane og mulighed for mange forskellige slags leg for både mindre børn og større børn.

Derfor skal du vælge en Jungle Gym Casa legetårn med rutsjebane

Gyngestativet fra Jungle Gym er et gyngestativ i træ med en masse funktioner. Børnene kan gynge, hoppe, klatre, rutsje og lege. Alt i alt får man her et meget fleksibelt legeredskab, som kan bruges i mange år. I stedet for gyngerne kan der til små børn anbringes en sansegynge på stativet.

Legetårnet har en god højde, så både små og store kan bruge det. Dens rutsjebane er sikker for de små, men ligeledes sjov for større børn. Vil du have et gyngestativ med en masse funktioner, så vil Jungle Gym Casa være et af de bedste valg.

Det kan vi lide:
 • Legetårn, sandkasse, rutsjebane og gynger i én
 • Kompakt på trods af de mange funktioner
 • Rig mulighed for leg
Det skal du være opmærksom på:
 • Høj pris

Hvilket gyngestativ i træ er bedst i test?

Det bedste gyngestativ i test er Hoerby Bruk Gyngestativ Classic. Det er et klassisk gyngestativ, der byder på mange timers sjov for mange børn på én gang på de i alt tre gynger. Det er lavet i trykimprægneret træ, og har et simpelt udseende, der fint kan integreres i haven. Desuden ligger det i et prisleje, der er rigtig fornuftigt.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af et gyngestativ i træ?

Sørg for at vælge dit gyngestativ, så det passer til de behov dine børn har. Vil dine børn blot gynge eller vil de gerne kunne lege på gyngestativet i flere timer? Har du en stor legeplads med klatretårn og rutsjebane i nærheden så er det et oplagt valg med et klassisk gyngestativ. Leger dine børn derimod meget i haven, så er det en god ide at vælge et gyngestativ, der kan sørge for mange timers underholdning, og hvor både små børn og flere børn i alle aldre vil bliver udfordret og stimuleret. Her vil en variant med legetårn og rutsjebane sikkert vække begejstring.