Flaskevarmer – Den bedste flaskevarmer 2022

Af ida BAdge
ida

Ida er 36 år og bor lidt uden for København med sin kæreste, to bonusbørn på hhv. 15 og 9 år og datter på 3 år.   Som mor har...

Philips Quick Bottle Warmer
TESTVINDER

Philips Quick Bottle Warmer

Med Philips Quick Bottle Warmer får du den bedste flaskevarmer i test. Det er den hurtigste flaskevarmer, som giver en jævn opvarmning på kun 3 minutter. Her får du den hurtigste og bedste flaskevarmer i…

Philips Quick Bottle Warmer 1
bedst i test

Philips Quick Bottle Warmer

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Med en god flaskevarmer kan du tilberede maden til dit barn med en perfekt temperatur i løbet af ganske få minutter. En god flaskevarmer er et uundværligt hjælpemiddel til de nybagte forældre og en del af det essentielle babyudstyr.

Vi ved at man som forældre altid gerne vil give sit barn det bedste. Der er mange overvejelser og beslutninger der skal tages i dagligdagen. Det samme gælder når der skal købes udstyr til baby. Det kan være en hjælp at blive guidet af andre som allerede har været igennem de samme overvejelser og har erfaring med småbørn.

I vores købsguide kan du læse mere om hvilke overvejelser du skal gøre dig når du køber en flaskevarmer. Vi har valgt 5 af de bedste flaskevarmere på markedet og vurderet dem ud fra kvalitet, funktion og design.

For et hurtigt overblik over modellerne kan du gå til vores sammenligningstabel.

Philips Quick Bottle Warmer

bedst i test

Philips Quick Bottle Warmer
Fordele
 • pros-icon.svg Hurtig opvarmning – 3 minutter
 • pros-icon.svg Jævn fordeling af varmen
 • pros-icon.svg Holde – varm funktion som holder 60 minutter
 • pros-icon.svg Skånsom optøning – fordel for frossen mælk

Detaljeret gennemgang

Med Philips Quick Bottle Warmer får du den bedste flaskevarmer i test. Det er den hurtigste flaskevarmer, som giver en jævn opvarmning på kun 3 minutter.

Derfor skal du vælge Philips Quick Bottle Warmer

Her får du den hurtigste og bedste flaskevarmer i test. Philips Avent er et internationalt og anerkendt mærke, som har været på markedet i mange år. Philips Avent er kendt for at lave produkter i høj kvalitet.

Når du vælger Philips Quick Bottle Warmer kan du være sikker på at kvaliteten er i orden, og samtidig får du en flaskevarmer, som lever op til de højeste krav.

Philips avent flaskevarmer kan bruges til både mælk og babymad. Maskinen kan opvarme 150 ml på 3 minutter.

Flaskevarmeren sørger for at indholdet i flasken cirkuleres under opvarmningen. Cirkulationen af flaskens indhold sikrer en jævn fordeling af varmen, så der ikke opstår for varme områder. Den har en holde-varm funktion som holder flasken varm ved samme temperatur i hele 60 minutter.

Philips Quick Bottle Warmer har en praktisk indstilling til optøning af frossen mælk eller babymad. Indstillingen til optøning giver en bedre optøning end mikroovnen, da den sikrer en jævn temperatur hele vejen igennem. Du skal blot vælge indstillingen og du får indholdet i optået flydende form.

Philips Avent flaskevarmer er let at betjene, og der medfølger en vejledning, så du nemt kan finde ud af indstillingerne. Philips Quick Bottle flaskevarmer er kompatibel med Philips Avent-flasker og beholdere.

Alecto BW-70

bedste billige

Fordele
 • pros-icon.svg Fremstillet uden skadelig kemi
 • pros-icon.svg Kan bruges til flasker og babymad på glas
 • pros-icon.svg Praktisk kurv til glas og flasker

Detaljeret gennemgang

Her får du den bedste flaskevarmer til prisen. Alecto BW-70 er let og enkel at betjene og kan bruges til både at varme mælken og maden til din baby.

Derfor skal du vælge Alecto BW-70

Du skal vælge Alecto BW-70 hvis du gerne vil have den bedste flaskevarmer til prisen.

Alecto BW-70 giver dig en flaskevarmer, som kan bruges flittigt takket være den holdbare kvalitet.

Med Alecto BW-70 tager det cirka 10 minutter at opvarme mælken eller maden til baby.

Flaskevarmeren har god plads så der er plads til forskellige slags beholdere.

Maskinen fungerer med en drejeknap, hvor du kan indstille temperaturen fra 0 grader og op til 100 grader. Du vælger fra gang til gang hvilken indstilling der passer, afhængig af hvad du skal varme op og til hvilken temperatur.

Flaskevarmeren fra Alecto har en indikator med LED lys, som lyser når indholdet er blevet varmt. Du kan med fordel benytte denne funktion til at sikre dig, at du opnår en sikker temperatur for flasker.

Selve flaskevarmeren Alecto BW-70 er fremstillet af PVC i høj kvalitet som gør den robust og holdbar. Maskinen har en flaskeholder som gør det let at hejse flasker og glas op, når de skal ud af flaskevarmeren.

Babymoov NutriSmart

bedste premium

Fordele
 • pros-icon.svg Forudindstilling med timer
 • pros-icon.svg God til farten
 • pros-icon.svg Kan oplades i cigarettænder i bilen
 • pros-icon.svg Brugervenligt display
 • pros-icon.svg Kan bruges til optøning

Detaljeret gennemgang

Med Babymoov NutriSmart flaskevarmer får du den bedste premium udgave af de udvalgte modeller i testen. Babymoov NutriSmart kan forudindstilles med timer, så maden er parat til baby.

Derfor skal du vælge Babymoov NutriSmart

Vælger du Babymoov Nutrismart får du en flaskevarmer som kan opvarme flasker, poser med modermælk og babymad på glas på få minutter. Babymoov er energibesparende idet den vælger den korteste effektive opvarmningstid som passer til indholdet.

Med BabyMoov NutriSmart får du en smart og kompakt flaskevarmer som er perfekt til at have med på farten. Det er en praktisk flaskevarmer til bil, da den kan oplades i bilens cigarettænder.

Muligheden for indstilling med timer er ideel til natten så baby har sit måltid klar når det vågner. Det gør det lettere for dig, og giver jer begge mulighed for en bedre nattesøvn, da barnet heller ikke skal vente på, at maden bliver klar.

Flaskevarmeren kan også anvendes til optøning. Med det brugervenlige display med LED lys er det let at vælge mellem de forskellige funktioner, selv om natten. Det tager desuden kun 80 sekunder for at opvarme 65 ml. Det er super let.

Fordele
 • pros-icon.svg Opvarminingstid 90 sekunder
 • pros-icon.svg Opvarmer altid til samme temperatur på 37 grader
 • pros-icon.svg Slukker automatisk
 • pros-icon.svg Anti-ophedningssystem
 • pros-icon.svg Praktisk kurv til glas og flasker

Detaljeret gennemgang

Med Nuk Thermo Express Bottle Warmer får du den bedste klassiker blandt vores udvalgte flaskevarmere. Nuk er en anerkendt producent af babyudstyr som har været på markedet længe.

Derfor skal du vælge Nuk Thermo Express Bottle Warmer

Vælger du Nuk Thermo Express Bottle Warmer får du en flaskevarmer i høj kvalitet, som du kan være sikker på der lever op til de højeste krav og forventninger.

Selve mærket Nuk har været kendt og værdsat af generationer af mødre gennem tiden fra 1950erne. Mærket er tysk og oprindelig designet af to tyske tandlæger.

Nuk Thermo Express Bottle Warmer er beregnet til både mælk og babymad. Opvarmningstiden er på kun 90 sekunder.

Du behøver ikke at bekymre dig om maden er for kold eller for varm. Varmeren slukker selv, når indholdet har nået den rette temperatur.

Med Nuk Thermo Express Bottle Warmer anti-ophedningssystem slår flaskevarmeren simpelthen fra når den har opnået temperaturen på de 37 grader. Det er en virkelig god sikkerhedsfunktion, som hjælper dig ved at sørge for at mælken eller maden altid opvarmes til den samme temperatur.

Flaskevarmeren fra NUK er brugervenlig og lavet i et let design som gør den nem at håndtere og rengøre. Den har en praktisk udtagelig kurv som fungerer som beholder for flaske eller glas.

Opvarmningen foregår med damp som er en effektiv og skånsom metode. Du kan være sikker på at alle vitaminer og næringsstoffer bevares når mælken eller maden opvarmes.

Fordele
 • pros-icon.svg Innovativ funktion
 • pros-icon.svg Kan bruges hvor som helst – ingen brug for strøm eller opladning

Detaljeret gennemgang

Med Babymoov Travel Bottle Warmer New Generation får du den bedste og mest moderne flaskevarmer til at have med på farten. Selve opvarmningsmetoden er den samme som bruges af bjergbestigere.

Derfor skal du vælge Babymoov Travel Bottle Warmer New Generation

Med Babymoov Travel Bottle Warmer New Generation får du en innovativ flaskevarmer som er utrolig praktisk til at varme mælken når du er på farten.

Det kan være stressende at være på tur med baby, som pludselig bliver sulten og skal have en varm flaske hurtigst muligt. Især hvis du først skal finde et sted, hvor du kan varme flasken.

Babymoov Travel Bottle Warmer New Generation er ledningsfri og aktiveres ved at bruge en mønt i væsken som opvarmer flasken. Du skal altså ikke tænke på at varme maden hjemmefra eller være afhængig af at finde et sted hvor flasken kan opvarmes.

Selve designet er let og praktisk. Flaskevarmeren består af en  syntetisk stofbeholder til flasken med søde stjernemotiver. Den kan anvendes igen og igen og er derfor både økonomisk fordelagtig, energibesparende og miljøvenlig.

Guide

Sådan vælger du den bedste flaskevarmer

En god flaskevarmer skal kunne varme mælken hurtigt og effektivt til den rette temperatur. Det er praktisk at vælge en flaskevarmer med en beholder, hvor der er plads til andet end sutteflasken. I nedenstående købsguide vil vi gennemgå nogle af de vigtigste overvejelser du bør gøre dig inden køb af en ny flaskevarmer.

Derfor skal du vælge en flaskevarmer

Når baby er sulten kan det kun gå for langsomt med at få noget at spise. Det kan være stressende at skulle tilberede mælken eller mosen. Med en flaskevarmer går det hurtigt med tilberedningen, og flaskevarmeren har desuden den fordel at temperaturen altid er den samme. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om at komme til at give baby for varm mos eller mælk.

Hvordan rengøres og vedligeholdes en flaskevarmer?

De fleste flaskevarmere rengøres ved aftørring med en fugtig klud. Hvis du vælger en flaskevarmer med beholder, skal beholderen tages ud og vaskes.

Delen af flaskeholderen som fyldes med vand, skal afkalkes med jævne mellemrum, for at bibeholde optimal funktion.

Skal du vælge en transportabel flaskevarmer?

Fordelen ved at vælge en transportabel flaskevarmer er at den er let at have med på tur.

Det er ofte når du er udenfor hjemmet at du har allermest brug for en hurtig og praktisk måde at tilberede mælken eller mad til din baby.

Vi anbefaler derfor en flaskevarmer, som er beregnet til eller let at have med på turen.

Er det nødvendigt med optøningsfunktion?

Om du skal vælge en flaskevarmer med optøningsfunktion afhænger af, hvilken slags mad, du hovedsageligt har tænkt dig at give dit barn.

Hvis du skal bruge flaskevarmeren til modermælk og hjemmelavet mos, kan du med fordel købe en flaskevarmer med mulighed for optøning, da begge former for babymad skal nedfryses for at kunne holde sig.

Skal du bruge holde-varm funktion?

I nogle tilfælde kan det være praktisk med en holde-varm funktion, hvis du har brug for at temperaturen holder sig helt præcist. Det kan dog diskuteres hvor nødvendigt det er med holde-varm funktionen, da flaskevarmere jo netop er beregnet på at kunne tilberede mælken eller maden hurtigt.

Skal du vælge en flaskevarmer med plads til andet end flaske?

Det kan være praktisk at vælge en flaskevarmer som har plads til andet end blot sutteflasken. Mange flaskevarmere har en beholder som kan bruges til blandt andet babymad på glas og til poser.

FAQ

Hvilken flaskevarmer er bedst i test?

Den bedste flaskevarmer i test er Philips Quick Bottle Warmer. Flaskevarmeren fra Philips sikrer en jævn fordeling af varmen takket være cirkulations-funktionen. Med cirkulations-funktionen undgår du varme områder, og kan altid være sikker på at baby ikke får maden for varm.

Hvad er fordelen ved en flaskevarmer?

En flaskevarmer er specielt beregnet til formålet at varme mad til baby. Flaskevarmeren er et hjælpemiddel, som opvarmer mælken hurtigt og sørger for at temperaturen altid er den samme.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×