Pusletaske – Find den bedste pusletaske

Af ida BAdge
ida

Ida er 36 år og bor lidt uden for København med sin kæreste, to bonusbørn på hhv. 15 og 9 år og datter på 3 år.   Som mor har...

ØN981
TESTVINDER

CamCam Pusletaske i quilt

En klassisk pusletaske fra CamCam er populær blandt mange forældre og når man kigger på på det ydre og det indvendige forstår man godt hvorfor. Pusletasken fra CamCam har flere lækre detaljer indvendigt. Blandt andet…

ØN981 1
Bedste pusletaske

CamCam Pusletaske i quilt

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Pusletasken er essentiel når man skal på farten med et lille barn. Som nybagt forælder finder man hurtigt ud af, hvor mange ting og sager man rent faktisk skal have med sig når man forlader hjemmet.

Der findes mange flotte og praktiske pusletasker derude. Allesammen i forskellige størrelser og designs og særligt som ny forælder, kan det være svært at finde hoved og hale i de mange modeller.

Men hvordan finder man så den helt rigtige pusletaske, der dækker ens behov?

Når du skal vælge den rigtige pusletaske er der en række ting at være opmærksom på. I følgende pusletaske test har vi sammenlignet 4 af hvad vi mener er de bedste pusletasker på markedet lige nu. Udover at sammenligne deres design og anvendelighed har vi også kigget på væsentlige fordele og ulemper ved hver model.

For at gøre det lettere for dig, så har vi samlet al den nødvendige information i vores købsguide længere nede i artiklen.
Så læn dig bare tilbage og læs med. Vi har gjort arbejdet for dig og fundet de bedste pusletasker, så du, når du har læst artiklen, er klar til at vælge pusletasken til lige netop dit barn.

CamCam Pusletaske i quilt

Bedste pusletaske

ØN981
Fordele
 • pros-icon.svg Rummelige lommer indvendigt
 • pros-icon.svg Nem rengøring
 • pros-icon.svg Justerbar strop
 • pros-icon.svg Kan bruges som almindelig taske
 • pros-icon.svg Vandafvisende

Detaljeret gennemgang

En klassisk pusletaske fra CamCam er populær blandt mange forældre og når man kigger på på det ydre og det indvendige forstår man godt hvorfor.

Derfor skal du vælge CamCam pusletaske i soft quilt

Pusletasken fra CamCam har flere lækre detaljer indvendigt. Blandt andet de store rummelige lommer, hvor der er plads til alt fra bleer til sutteflasker. Det gør det let og overskueligt at finde det man har brug for når man er ude med baby. Der er virkelig tænkt over designet, så det er nemt at få adgang til de nødvendige ting, så det er nok med dén ene taske, når man skal på tur.

Men denne pusletaske er ikke kun praktisk, den er også super flot at se på. Tasken fås i forskellige farver og så er det quiltede design mega lækkert.

Pusletasken fra CamCam er også let at rengøre, da yderstoffet er coatet og dermed smudsafvisende. Så behøver du ikke at bekymre dig når junior gylper ud over det hele eller spytter grøntsagsmosen ud, da du let kan tørre efter med en våd klud.

Skulderstroppen kan tages af eller justeres alt efter behov så det bliver lettere at bære tasken. Alt i alt er denne klassiske pusletaske en virkelig god investering til de fleste.

Filibabba Pusletaske

Bedste billige

Fordele
 • pros-icon.svg 100% økologisk bomuld
 • pros-icon.svg Nem at rengøre indvendigt
 • pros-icon.svg Aftagelig og justerbar skulderrem
 • pros-icon.svg Rummelig pusletaske

Detaljeret gennemgang

Pusletasken fra Filibabba er en utrolig fin og praktisk pusletaske i soft quilt, hvor der er plads til alt, det man kan få brug for når man er ude med baby.

Derfor skal du vælge Filibabba pusletaske

Pusletasken fra Filibabba kommer med ét stort rum og fire praktiske lommer på indersiden, der kan bruges til at sortere  de mest essentielle ting som fx. bleer + poser, sutteflasker og mad. I det store rum er der rigeligt plads til ekstra tøj, legetøj, stofbleer og pusleunderlag.

På ydersiden af selve pusletasken findes der udover en lynlåslomme, to åbne lommer, der kan bruges til de ting, der hurtigt skal kunne findes frem som fx. sutten eller yndlingsbamsen.

Denne pusletaske udmærker sig også ved at være let at rengøre indvendigt, da foret er imprægneret.

Her er du altså sikret, hvis låget falder af sutteflasken eller der går hul i posen med beskidte bleer.

At få børn er en vidunderlig men bekostelig affære og hvis budgettet er ved at være brugt op, så er dette en yderst prisvenlig pusletaske.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mange rum
 • pros-icon.svg Vandtæt pose medfølger
 • pros-icon.svg Regntæt
 • pros-icon.svg Færre lynlåse
 • pros-icon.svg Indbygget pusleunderlag

Detaljeret gennemgang

Pusletasken fra CAMA Copenhagen er virkelig designet med effektivitet for øje, og tasken har en indbygget puslepude, som gør det nemt at bekvemt at skifte og pusle baby uanset, hvor I befinder jer henne.

Derfor skal du vælge Cama Copenhagen Pusletaske

Når det kommer til  Cama Copenhagen pusletaske er der på mange måder tale om den perfekte pusletaske. Der er god plads indvendigt med adskillige lommer i forskellige størrelser, hvor man kan gemme alle de nødvendige ting, så de er lette at komme tid med baby på armen. Dertil er taske foret med vandafvisende polyester, som både holder regnen ude og sikrer mod en utæt sutteflaske eller huller i bleposen.

En anden praktisk detalje er, at de fleste af pusletaskens dele sidder fast med magneter, som nemt klikkes af og på. Det sparer dig for at bakse med en masse lynlåse, som kan være besværlige når man står med en træt og sulten baby på armen.

Alle de overflader baby kommer i kontakt med på Cama Copenhagen pusletaske er fremstillet i øko-tex eller økologisk bomuld, så du behøver ikke at bekymre dig om baby kommer i kontakt med skadelige stoffer.

Cama Copenhagen pusletaske er indrettet med tre forskellige rum, så du nemt kan opdele indholdet på en praktisk måde. Dertil er den utrolig rummelig og du behøver derfor ikke andre tasker på turen.

En sidste ting der er værd at fremhæve ved denne smukke pusletaske er den lille vandtætte taske der medfølger. Her kan man opbevare snavset tøj eller våde bleer sikkert undervejs. Dette er virkelig en af de bedste pusletasker på markedet.

Fordele
 • pros-icon.svg rygsæk = frie hænder
 • pros-icon.svg vandafvisende
 • pros-icon.svg Bæredygtigt design
 • pros-icon.svg Rummelig
 • pros-icon.svg Tilhørende pusleunderlag

Detaljeret gennemgang

Den vildt lækre og anmelderroste puslerygsæk fra Done by Deer er virkelig en smart pusletaske. Den er både vandafvisende og praktisk, da den både kan hægtes på barnevognen og bæres på ryggen. Dertil er den bæredygtig.

Derfor skal du vælge Done By Deer Pusletaske rygsæk

Done By Deer pusletaske er fremstillet af ca. 38 genbrugsflasker, hvilket man ikke lige skulle tro, når man ser det flotte og lækre design.

Pusletasken er udformet som en praktisk og rummelig rygsæk, der giver frie hænder og arme på gå-turen med baby.

Denne pusletaske har god plads til alle de nødvendige ting når du skal ud i det blå med barnet. Med hele syv indvendige lommer er der gode muligheder for at holde orden i pusletasken så alt er let at komme til.

Pusletasken fra Done By Deer kommer med en god puslemåtte, der let kan foldes sammen og bredes ud. Dermed fylder optager den ikke meget plads i rygsækken. En anden praktisk detaljer er, at både rygsæk og puslemåtte er vandtætte, så du behøver ikke at være bekymret for, hverken dårligt vejr eller uheld når du er på tur med denne pusletaske.

Når du ikke længere skal bruge den som pusletaske kan rygsækken sagtens bruges som en praktisk taske til andre formål.

Guide

Sådan vælger du den rette pusletaske

Når du skal investere i en god pusletaske er der en række ting at være opmærksom på. Som forældre bruger man ofte pusletasken dagligt og det er derfor vigtigt at få en pusletaske der passer til ens individuelle behov. Inden du vælger pusletaske, så læs med her, hvor vi har samlet alle de ting du bør være opmærksom på.

Rummelighed

Det er selvfølgelig dejligt at gå rundt med en flot og smart pusletaske der imponerer mødregruppen. Men hvis den ikke har plads til alt det nødvendige babygrej, så holder fascinationen ikke længe. En god pusletaske skal være så rummelig som overhovedet muligt, uden at blive på størrelse med en rejsetaske.

Her kan det være en god idé at få overblik over alle de ting man rent faktisk ønsker at putte i sin pusletaske, så man er sikker på at den man vælger kan rumme det.

Vores bedste råd er, at vælge pusletaske ud fra de praktiske betingelser først. Men ser man på ovenstående liste er det absolut ikke umuligt at finde en praktisk pusletaske der også er æstetisk at se på..

Indretning

En anden vigtig ting at holde sig for øje i valget at pusletaske er antallet af indvendige og udvendige rum. Når man står med en sulten og tvær baby, så er det alfa omega at sutteflasken er til at komme til. Det samme når baby pludselig har fået dårlig mave og bleen er utæt. Pusletasken er til for at gøre dit liv som forælder lettere, ikke sværere.

Gå derfor efter en pusletaske med en god indretning, hvor de vigtigst ting kan lægges til side frem for at lande på bunden af tasken.

Kan pusletasken spændes fast på din barne- eller klapvogn?

Der er mange irritationsfaktorer forbundet med en pusletaske, der er svær at tilpasse til barne- eller klapvognen. Undersøg derfor altid, hvor nemt det er at sætte pusletasken på den barnevogn du har. Når pusletasken hægtes fast på barnevognen er der altid nem og bekvem adgang til alt det, man har brug for på turen.

Vores råd er derfor at gå efter en model med justerbare stropper der let kan sættes på alle barnevogne.

Hvor nemt er det at gøre pusletasken ren?

Hvis der er noget alle forældre ved, så er det at når man har med små børn at gøre, så kommer der uundgåeligt til at ske uheld i tide og utide. Her er det virkelig vigtigt at have en pusletaske der er let at gøre ren. Særligt indvendigt.

Der vil altid være en sutteflaske eller grødpose der er utæt eller en baby der får gylpet ud over det hele. Heldigvis er langt de fleste pusletasker i dag fremstillet i et smudsafvisende materiale men det er en fordel at sikre dig på forhånd.

Man bør også sikre sig at tasken er vandtæt ude fra, da det er utrolig ærgerligt, hvis alt indholdet i tasken bliver vådt på en regnvejrsdag.

Tilbehør til pusletaske

De forskellige pusletasker kommer med varierende tilbehør. Nogle kommer fx. med en blød madras som pusleunderlag, nogle med flaskeholder, mobilholder, ekstra taske osv.

Det er værd at undersøge på forhånd, så man husker at købe pusleunderlaget ved siden af, hvis nu det ikke medfølger til den valgte pusletaske.

Farven på pusletaske

Farven er også en faktor man bør overveje når man skal vælge mellem de bedste pusletasker. Måske bliver du håbløst forelsket i den fine babyblå pusletaske men lyse farver kan have en tendens til at falme med tiden og man vil ofte kunne se pletter med end man kan på mørkere farver.

Hvor stort er budgettet til pusletaske?

Ved de fleste ting hænger pris og kvalitet sammen. Det gælder også for pusletasker. Dette afspejles også på vores liste over markedets bedste, hvor der kun er én budgetvariant. Vi kan ikke understrege nok at modellen er yderst god til prisen men jo lavere prisen er, jo flere kompromiser vil man ofte blive nødt til at lave.

Her er det en god idé, hvis man starter med at se på, hvor meget man egentlig forventer at skulle bruge sin pusletaske i det daglige.

Hvis du planlægger at bruge din pusletaske dagligt til ture med baby, er det investeringen værd at gå efter en af de dyrere modeller, da de i den grad vil gøre dit liv lettere og vil være mere holdbare. Hvis du derimod mest skal bruge din pusletaske til weekendture i sommerhuset hist og her, så er en budgetvenlig model en rigtig fin løsning.

FAQ

Hvilken pusletaske er bedst i test?

Den bedste pusletaske i test er CamCam pusletaske i quilt. Den populære pusletaske er bedst fordi den passer til de flestes behov og har et flot og stilrent design.

Hvad skal en pusletaske kunne?

Der er nok delte meninger om alt det en pusletaske skal kunne. Nogle af de vigtigste ting vi er nået frem til er, at en pusletaske skal kunne rumme alt det nødvendige grej man skal have med på tur, på en overskuelig og praktisk måde. Din pusletaske skal også kunne bæres nemt, så du har frie hænder og arme til baby. Kort sagt skal en pusletaske gøre dit liv lettere når du skal ud i det blå med din baby.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×