Who we are

Den allmänna regeln är att, ju mer kaffe som används, desto starkare kommer drycken att bli. Kom dock ihåg att mängden kaffe också påverkar hur hårt det kommer att pressas ihop, och detta i sin tur påverkar hastigheten för extrahering. Du måste därför hitta det optimala förhållandet mellan malningen och mängden kaffe du använder.
Vi rekommenderar att du börjar med den finaste malningen och den största mängden kaffe som din maskin kan hantera. Gå ner på mängden om kaffet verkar lerigt och smaken blir alltför bitter. Uppmärksamma förändringarna i smaken. När du väl har hittat din favoritkombination, kan du spara den. Nästa gång du blir sugen, kommer den att vara tillgänglig med ett knapptryck.

How do we make money?

Vores team af produkteksperter bruger hvert år tusindvis af timer på at gennemgå utallige tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer, praktiske undersøgelser og uvildige analyser om alle produkter. Vi hjælper dig med at skære igennem støjen og finde det, du har brug for.

23 131 Produkter analyseret
25 Produkteksperter
50 000 læsere hver måned

Our team

Frederikke Thuesen Jensen

ida

Ida er 36 år og bor lidt uden for København med sin kæreste, to bonusbørn på hhv. 15 og 9 år og datter på 3 år.   Som mor har Ida læst om og prøvet alverdens forskellige produkter til børn, lige fra legetøj, til brystpumper og bleer. Det har altid været vigtigt for hende at sætte sig ind i produkternes funktion og kvalitet og ikke mindst brugervenlighed for børn. Idas kæreste kommer fra Portugal, hvor børneopdragelse foregår anderledes end her, hvilket har ført til at Ida er blevet udfordret på sine overbevisninger og til at reflektere meget over, hvilke kriterier der er vigtigst når det kommer til at opfostre et barn.   Ida interesserer sig meget for børn udvikling og for, hvordan man som forældre kan støtte sit barn bedst muligt i det udviklingstrin de nu befinder sig i. Derfor har Ida læst internettet tyndt og diverse bøger om børns udvikling er blevet slugt. Al den viden og erfaringer hun har tilegnet sig, deler hun rundhåndet ud af på Demindste.dk.

Amanda Lee Edelstein

As seen on